Yarenim7 15+3 haftalığız biraz yürüyüm yada yemek filan yaparken acayip nefes nefese kalıyorum benim gibi olan warmı acaba 😔
SineMina Yarenim7 13 haftaligim bnde nefes alamiyorum yatrken sagima yada soluma yattigimdq yetmiyo nefesim is yparken evde oyle cok erken daha anlamdim bnde corona gecirdim bn 2 ay once onun etkisi diye dusunuyorun
Busra3509 Yarenim7 bende öyleym 16 haftamm bitecek ama benimde öyle. Koşmuşm gibiyim sürekli gögsm tıkalı resmen.
OMAYBABY Yarenim7 ooo ileriki haftalar da daha zor ben şuan 26 haftalığım gece sürekli uyanıyorum nefes alamadığımdan 🤦🏻♀️
Yarenim7 SineMina ben corona olmadım ama dediğin gibi çok erken daha karnım fazla bile çıkmadı çok tedirgin oluyorum yaa
yesilkahve Bende aynı dertten muzdaribim. Nefes alamıyorum yetmiyor bana aldığım nefeste, kalp hastalığımda olduğu için daha çok etkilendiğimi düşünüyorum. Daha 16 haftalık hamileyim ilerleyen zamanlarda ne yapıcam düşünemiyorum
Yarenim7 Myssr işte sonraki haftalarda olsa neyse bu kadar sorun yapmamda daha erken diye telefonla bile konuşurken nefesim yetmio 😥
Eymen71 Yarenim7 canım hamılelıkte her ay rutın tüm kanlarına vıtamınlerıne bakılıyor ya benım kanım düşük çıktı senın gıbı nefes nefeseydım ılac verdı gectı ınsallh senınde geçer
Buketkucuk Yarenim7 bende o haftalar nefes almakta güçlük çekiyordum arada şimdi 22+2 haftalığım yorulunca oluyor birtek bir de göbekten dolayı eğilemeyince🤭😂
Yarenim7 Eymen71 ayy sen kanım düşük yazmiş sin ben onu karnım düşük diye okuyorum yaa allahım ne güldüm bende diyorum o nasıl oluyorki 😀😀