aslihancvk Elvinferide verdim canım daha da yükselmiş değerler pazartesiye kadar kaşıntı artarsa daha fazla bekleme gel dedi doktor muhtemelen erken doğum olcak heralde
Elvinferide aslihancvk hadi ya inşallah düşer kiminde etki ediyor ilaç kiminde düşmüyor günde kaç kez kullanıyordun kaç olmuş Alt üst değerlerin? bir de kaç haftalık olmuştu bebeğin
aslihancvk Elvinferide günde 4 defa kullanıyorum ilacı değerler yüksek dedi sonucu görmedim bebeğim 34+4 oldu
ZehrasMom aslihancvk benim doktorum 38 de alırız dedi ilerisinde zarar verir bebeğe dedi ve kaşıntıyı ilaçlar geçirmiyor malesef tek çözümü doğum. Teşhis bu şekilde konmadı bana sonrasında ama kolestaz durumunda bu şekilde ilerleyeceğimizi söylemişti
aslihancvk ZehrasMom bana da gün veremiyorum erken doğum olabilir dedi zaten şeker yüksek olduğu için insulinde kullanıyorum bakalım nasıl bir yol izlenecek
Elvinferide aslihancvk canım ya sağlıkla al kucağına duamdasın ben daha 29 haftalığım inşallah kolay geçer önündeki aylar.
aslihancvk Elvinferide amin inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🤲