Deletedmom27 Fatmagungor14 erken doğum yapacağım kesindi ve hangi hafta olacağı belli değildi o yüzden 28.haftamda bıraktırdılar normalde en geç doğumdan iki hafta veya on gün önce bıraktırıyoruz demişti doktor
Fatmagungor14 Deletedmom27 erken doğumunuzun kan sulandırıcıyla bı ilgisi yok değil mi birde hangi ilacı kullanıyordunuz acaba
Deletedmom27 Fatmagungor14 corasprin kullanıyodum ben..yok bende gelişim geriliği vardı rahimdeki damarda çentik vardı beslemeyi engelliyodu onun için kullanıyodum ilacı..
2melekannesi_ Deletedmom27 çentik olduğunu detaylı ultrasonda mı öğrendiniz acaba yoksa daha önce teşhis edilebiliyor mu
tuubshh Oksapar kullanıyordum iğnemi oldu gece sancım tuttu sabaha doğum yaptım ama kanımı zor durdurdu doktorum normal doğum olunca kestiremiyorsun ne zman geleceğini
Rabia30-Adem ozgeya benim de doktorum kullanma dedi bana ama çoğu herkes kullanıyormuş o yüzden sordum teşekkür ederim
ozgeya Rabia30-Adem herkesin değerleri ve kullanma sebebi farklı olabiliyor, ileri dereceyse pıhtılaşma genelde kullandırıyorlar. Bana gerek duymadı doktorum.
Deletedmom27 2melekannesi_ 12.haftamda ikili testte öğrenmiştim..şimdi ikinci gebeliğim yine 2 li de öğrendim çentik olduğunu nasip bakalım nolcak 🤷🏻♀️
2melekannesi_ Deletedmom27 anladım teşekkür ederim çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 🤲🏻