MervErdo Kızlar deterjan arayışı içindeyim siveno düşünüyorum ama deterjanın üstünde çamaşır sabunu yazıyo alıp kullanan var mı sıvı deterjan mı yoksa granül gibi mi anlayamadım
Merinosunannesii MervErdo araştırdıgım kadarıyla sıvı daha iyi granül makinayı tıkıyor kullanacaksanız eritip kullanın diyorlar onunla da hiç uğraşamam ya uni baby yada şokun kendi markası babyland almayı düşünüyorum
DaisyMom MervErdo ben yesil anne saticisindan babys green aldim.🤗dediginiz deterjan hakkinda bilgim yok.Ama icerigi temiz galiba.Urune baktim sivi yaziyor.Granuller paket olarak satiliyor.
MervErdo Ben granül istemiyorum zaten deterjanın üstünde çamaşır sabunu yazınca almadım sorim bi forumda dedim yoksa moms green alcam
DaisyMom MervErdo normalde 2 lt ve leke cikaricisi 67.70 tlydi.Benim kuponum vardi 20 tl bana 42.70tly geldi.Yani 2 lt ve leke cikaricisi 67 liraydi.Sizin baktiginizda da leke cikaricisi varmi yoksa sadece deterjanimi
MervErdo Mom046 iyi ki resmini attınız valla çok teşekkür ederim benim baktığı bu değildi iyi ki almamışım
monaroza MervErdo Ben de siveno aldım çok memnun kaldım normal sıvı deterjan granül falan değil içeriği de tamamen doğal indirim de bulmuştum hatta 22 liraya düşmüştü trendyolda kasım indirimlerinde
Mom046 MervErdo Öyle mi 😑 Bu benimki boyut minik duruyor ama cok bereketli bişey diğer ürünlerle aynı ama şişesi küçük sakın yanılgıya düşmeyin yani 🙂
yusufbebekk447 Ben de dalan granüllü zeytinyağlı aldım ama kokusu çok yoğun .çok az kullansam da kokusu çok.sıvı olanlardan alsam mı diyorum
hm35 MervErdo siveno ve green clean en güvendiklerim temiz içerikli. şuan carrefoursa da green clean indirime girmiş hatta. siveno denemedim ama birçok güzel ürünü olan marka alıp denenebilir
DaisyMom MervErdo suan trendyolda baktim.2 lt 63 tl.Leke cikaricisiyla beraber 77 tl oluyor.Zam gelmis.Saticisinin yesil anne olmasina dikkat edin.Taklidi olmasin. https://ty.gl/61a35bbd0 https://ty.gl/b532fe090 Ben 2 ay olacak alali.Ben memnun kaldim bir kapak yetiyor.Kapakta biraz kaliyor kremsi gibi oldugu icin az birsey suyla parmagimla karistirip dokuyorum.Deterjan gozune.