Mervesencan ssnnmmm ben dün gittim kontrole bebegin boyunu 44 cm kilosunuda 1310 kg söyledi ama yeni ultrason cihazlarından ölçülüyor 3d oldugu için birde ultrasona göre bebegim 29 hafalık çıktı
ssnnmmm Mervesencan benim doktorumunda ultrasonu renkli ultrason ama bebek pozisyonundan dolayı doğru ölçüm olmaz diyor bacak kemiklerini falan ölçüyor biri kısa birin uzun gibi bi problem varsa diye sağlıklı olduktan sonra boyu kilosu önemli değil zaten😊
Mervesencan ssnnmmm aynen tabi ki de en önemlisi saglıklı olması sadece merak ettigim için sormak istedim 🙈
Seher- Bgs sizide benim gibi hep bu hafta aralığındaki postlarda görüyorum 😅 ben çok heyecanlanıyorum haftamla ilgili bir şey görünce hemen giriyorum istemsizce bizde 28+2 olduk az kaldı inşallah ☺️
Bgs Seher- bende öyle çok heyecanlanıyorum kendi haftamda olanları görünce 🥰 28+6 olduk bugün itibariyle. Sağlıkla kucağımıza alırız inş 🙏
Bdp Mervesencan yok doktor uyumlu diyor inan daha fazla olan var 😂 ben görüyorum şok oluyorum korkuyorum zayıf mı diye