Mertimm efendimannem Canım bende haberlere çıkan doktordan duymuştum . Herseyim fazlası zarar ya bu da ondan galiba
Merveakbb Mertimm Bende sejin gibiyim canim su olmadan yemek yiyemiyorum surekli susuyom hatta sabah kahvaltida bile hem çay hem su içiyorum😂
iremgun Mertimm ben de kendimi bildim bileli sadece yemek yerken 1lt su tüketirim🙈 yemek yemeyi engellemez bu durum benim pek ama sakıncası olduğunu bilmiyordum ne sakıncası var acaba
Mertimm iremgun Yemek aralarında birkaç yudum içebilirsin ama bizim gibi çok su içenler için zararlı olduğunu duydum hatta haberlere de çıktı şu an tam hatırlamıyorum zararını ama zararlı olduğunu biliyorum 😏
Abcxyz Mertimm yemek aralarında su içmek yemekteki yağların vücutta daha çabuk donmasına sebep oluyor o kilo alımına sebep oluyor soğuk içmek yağların donmasında daha hızlı etki ediyor. O nedenle sakıncalı ama içmeden duramam 😂
Mertimm Beyziikoo Su içmek zararlı değil canım çok içmek zararlı. Yemeğin vitaminlerini mi proteini mi ne olduruyormus 😒. Ne güzel siz en azından başka bir şey içe biliyorsunuz ben başka bir şey içsem de su ihtiyacı duyuyorum 🤷♀️
Beyziikoo Mertimm Yaa hiç bilmiyordum öyle olduğunu şaşırdım valla 🙈🙈 Deneyin belki sizde bağımlı olursunuz benim gibi🤣🤣