GneSyler 33.haftadayım ve çok dikkat etmeme rağmen her hafta bir kilo alıyorum çok canım sıkılıyor baur cubur vs hiç yemiyorum ekmek sadece bir öğün yiyorum yinede neden kio aldığımı anlamıyorum 😢
Asrinbaby GneSyler ben 3 hafta hic kilo almamıştım 2 gün boyunca hamur işi tatlı falan yedim anında 1 kilo almisim😣 vucudunda ödem var mı ayaklarını kontrol et istersen bi ona göre suyu arttır.
FeriDEniz GneSyler ben de haftada bir kilo alıyorum. Üç ana üç ara öğün yiyorum. Toplam kilonuz almanız gerekenin çok üstünde değilse takmayın.
[silindi] GneSyler meyve ne kadar tüketiyorsanız günde ? 1 porsiyon tüketilmeli meyve fazla şeker.. pirinç makarna tüketiyor musunuz ? Protein ağırlıklı beslenin yumurta et yiyin
GneSyler FeriDEniz toplam kilom almam gerkenğn üstüne çıktı malesef çalışıyorum ama çok hareket edemiyorum bebek baştan beri çok ailağıda yürüyüş vs yapamıyorum
GneSyler [silindi] meyve bazen fazla yiyorum ama genelde protein ağırlıklı besleniyorum doğuma az kaldı ama daha fazla kşo almak istemiyorum