Gamze18 Kızlar kokular çok burnuma geliyor oda spreyi ve yumuşatıcıdan bile tiksiniyorum size de oluyor mu bu. Hoşunuza giden bir koku var mı sizi rahatlatan
Alyaveannesi Gamze18 herseyden herseyden tiksiniyorumm pis kokuyor parfumler bile pis kokuyor midem bulanıyor 🤦♀️
Myssr Gamze18 dogal bergamot ucucu yagini kokluyodm ben onun disinda her sey igrenc kokuyodu evden kendimden esimden tiksinmistim kokuyodu her sey dus aliyodm bi saat snra igrenc kokuyorumm diyodm
Busra-kaya Gamze18 sanırsam yok dün deterjan kokusundan gidip kustum parfüm aklıma bile gelmiyor ben onlara onlar bana bakıyor
Gamze18 Alyaveannesi ne yapacağız dün de her yere yumuşatıcı sprey sıktım aşırı pişman oldum gitmiyor koku kaldı
Alyaveannesi Gamze18 bilmiyorum yaa herseyden tiksindim kendim bile pis kokuyorum kimseyi yanima bile yaklastiramiyorum cabuk gecse bari 🤦♀️
Gamze18 Myssr bende evimden nefret ettim her şey pis ve kokuyor gibi eve girişim evde yemek yiyesim gelmiyor
Minnakkkk Myssr o bende de var ya sürekli ter kokuyorum gibi hep vücudumu yıkıyorum eşim hayır sana öyle geliyor dese de igrenc kokuyorum kendimden midem bulanıyor 😀
Myssr Gamze18 geccek zamanla benim artim koku hassasiyeti yaşarken yaz olmasiydi sprey vs sıkmadm camlar hep acıktı simdi olsa nolur bilmem
Miskokulum35 Gamze18 evimden tiksindim resmen 😑Allahım kolaylık versin inşallah canım zor koku hassasiyeti
Fatma_7 Ayy kaçar haftalıksınız kızlar burada rahatlatıyorum içimi. Eşimle yataklarımızı bile ayırdık nefret ettim herşeyden her gece duayla yatıp duayla kalkıyorum dayanamıyorum
Fatma_7 Gamze18 9 haftalığım bende. 4. Haftamdan bu yana bulantı ve kusmalarım var yaklaşık 7 kilo verdim
Minnakkkk Gamze18 bende o mutfakta oluyor mutfağa girince otomatik olarak bi bulantı başlıyor ne kötü biley ya
Buketkucuk Gamze18 naneli sakız kokusu, yumuşatıcı kokusu hoşuma gidiyor ama mesela sigara kokusundan nefret ediyorum hemen midemi kötü yapıyor halbuki hamileliğimden önce kullanırdım hayat işte😂