Kbrgnca Haftama yeni girdim toplamda 10 kilo almışım.son iki ayda sadece 5 kilo almışım.doğumdan sonra nasıl vereceğim?moralim çok bozuldu.daha üç aya yakın zaman var!tabiki önceliğim bebeğin sağlığı ama bir yandan da bu kiloları nasıl vereceğim diye düşünüyorum.57 ile hamile kaldım.hayatımda ilk defa belim kalınlaştı incecikti önceden😔
ayse-nurr- Kbrgnca ben 59la hamile kaldım şuan 71 kiloyum daha 31. haftadayım aşırı yeme durumumda yok sabah akşam düzenli olarak yiyorum ara öğünlerim meyve sebze şeklinde ama alıyorum yinede hiç önemli değil bebeğimizin sağlığı önemli olan emzirirken 2 ayda veriliyo kilolar merak etmeyin ☺️
Tuba04 Kbrgnca canım bende üzülüyordum kafaya takmış bulunmaktaydım ve araştırınca içim rahatladı amniyon sıvısı bebek ve eşi falan derken ortalama 7 kilo hemencecik gidecek inş sonra da emzireceksin ödemler de gidecek geriye çok çok az kalır onu da veririz inş
Nurr24 Sen yine iyisin bende 27+2 yim nerdeyse 13 kilo aldım sinirlerim cok bozuluyo ama maşallah takır takır kilo birden artıyo nasıl artıyo anlamadım sonumuz hayır olsun bende 56 ile hamile kalmıştım 😂