tazeannecikkkkk Merhaba kızlar Erzurumda hastane ve doktor önerisi verebilcek olan arkadaşlarım var mı? Yeni taşındık sorabileceğim kimse yok yardımcı olursanız çok mutlu olur duacınız olurum
Esraensar tazeannecikkkkk bende çok araştırdım tayinciyiz ama Erzurum’da özel hastane çok sorun. Üniversitede özel muayene oluyorum Ömer Erkan Yapça doktorum çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Zynpk tazeannecikkkkk ben nene hatuna gıdıyom Ayşenur hanıma. Ama özel isterseniz buhara da Muhammed usta iyi ilgili diyorlr ve de fatma hanıma iyi duydm
Sevdelibol Buhara hastanesinde fatma aydın hanıma gidiyorum kendisi çok ilgili çok samimi rahatca herşeyini sorabiliyorsun ben memnunum inşallah sizde aradıgınız gibi birinin bulursunuz 😍❤️
Ayse-38 Sevdelibol canım ya doktorun riskli gebelere de bakiyomu acaba yada bildigin iyi bir perinatolog varmi erzurumda. Agri patnosta yasiyorum ben esimin işi sebebiyle.
Zynpk Ayse-38 erz. Araştırma hastanesinde metin bey riskli gebelik lere bakıyormuş. Çok iyi diye duydm
Minnakhamis Ayse-38 benim gittiğim doktor perinatolog riskli gebeliklere bakıyor ismi metin İngeç özel muayenehanesine gidiyorum ben ama araştırmada da çalışıyor kendisi gerçekten çok güzel bilgi veriyor düşünebilirsiniz
Sevdelibol Ayse-38 o konu hakkında bilgim yok ama metin ingeçi bende duydum memnun olan arkadaşlarom var
kadriye25 Zynpk onun özel muayenesi var. Orada bakıyor hastalarına 400 tl ücreti. Oda iyi bi döktürmüş