Busesaglamm Kontrole gittim 6. Ayımdayım toplam 13 kilo alarak 73 kilo olmuşum şekerden şüpheleniyolar suyum artmış fazlaymış gebelik zehirlenme riskim olabilir dediler bu durumu yaşayan oldumu? Lütfen yardım edin şeker yüklemesi yaptırıyımmı ? Tarama testi
Kbrgnca Busesaglamm ben de toplam 10kilo aldım daha üç ay var doğuma.doktorum çok almışsın dedi şeker yüklemesi yapalım mı dedi ben çok istemedim.önce açlık şekeri için kan verdim sonra tok iken verdim.bir de idrar sonucuma baktı.çıkan sonuca göre şeker yüklemesi yaparız dedi çok şükür sonuçlar temiz çıktı.şeker yüklemesine gerek kalmadı.ama sizin suyunuz fazlaymış.şeker varsa tespit edilmesi önemli.bence önce açlık tokluk şekerine baktırın sonra yükleme yaptırırsınız
ssnnmmm Busesaglamm şekerden dolayı yükseliyorsa bunu anlamanın tek yolu şeker yüklemesi.gebelik şekeri tehlikeli bir durum erken doğumdan bebeğin şeker hastası olarak doğmasına kadar pek çok riski var önlem alınmazsa
arelaslan Busesaglamm banada suyun fazla dedi daha bir zararını görmedim 11 kilo aldım bana şeker yüklemesi yapmadı gerek yok dedi ama benim doktorum biraz korkutuyor her anlamda beni
Betul5352 Busesaglamm benimde suyum fazlalaştı gebelik şekerim çıktı diyet ve insulin ile devam ediyorum suyum normale döndü hamur işi tatlı sağlıksız şeyler tuketmeyin düzelir allahın izniyle 🤲🏻
Yasmin46 Canım 34. Haftadayım benim de suyum fazla şeker testi yaptırdım normal çıktı doktorum hamur işini ve şekeri yasakladı suyu arttırdığı için
Nlay1n Busesaglamm benim de suyum fazlaydı canım riskli gebelikte takip edildim doğuma gireceğim gün suyum normale dönmüş korkulacak bişey yok tatlıyı ve hamur işini yememeye özen göster