Selinkrkaya Kesinlikle gano excel transparan sabunu kullanmalisiniz ciltteki gunes lekeleri, sivilceleri lekeleri ve dogum catlaklarina kirisikliklarina birebirrrrr biz sabunla ask yasiyoruz resmen
SlnBnr guneysmom tabiki harikasın tüm anneler öyle melek gibiyiz çünkü … hiç birşeye de değişmem boşver 💕🤗
Pnr_cgt HappyMom En başından beri bebe yağı kullanyrm 30. Haftadym henüz bir çatlak görmedim bakalım olmaya başlarsa bende krem faaln alacgm
Mavi-7 HappyMom Hindistan cevizi yağı ile mustelayı dönüşümlü olarak kullanıyorum şimdilik çatlak yok
FatmanurAyz minikfare1 normalde zayıf bırıyım ılk defa 62 gordum hamıle olmadan once de 57 58 falandım çatlak sadece bacaklarımda ve Popomun hemen altında Kırmızı kırmızı var
minikfare1 FatmanurAyz çok erken başlamış çatlaklar hemen bişey kullanmaya başlayın moralinizi de bozmayın bol nemlendirmek ve su içmek önemli
Suu123 Aycan_akay54 ilk gebeliğiniz mi acaba 😊 belki vücudunuzun yapısı çatlak oluşmamasina uygundur. Benim ilk gebeliğim 16+3 endiseliyim 🙈
PinAr16 Suu123 benim de 16+2 aynı zamandayız☺️ araştırıyorum henüz karar vermedim bir de doktoruma danışmayı düşünüyorum
FatmanurAyz minikfare1 ewet ya cok erken daha ama evlat ıcın herseye deger su ıcmek aklıma bıle gelmıyor hap atarken hatrlıyorum sadece çatlak kremı ne alıcam karar veremedım sizin onerınız var mı 😊
Gzdemirall Bende bio oil kullanmaya başladım şuanlık memnunum çok güzel nemlendirme sağlıyor ciltte 🥰
Ssmzsh mervg1 sadece akşamları kullanıyordum aklıma gelmiyordu sabah akşam kullansam daha iyi olur tabi
Brcn90 HappyMom Karnım ve basenlerime hindistan ceviZi yağı göğüs yarası içinde ayva çekirdeği kullanıyorum. Çok memnunum. Öneririm 😊
Esramtr Hiçbiri çünkü hamileliğimin başından beri bugüne kadar en pahalı olanından tutun, hindistan cevizi yağ vs bir sürü sey kullandım. Bu sabah fark ettim çatlamışım 37 haftalık hamileyim bir günde çatlaklarım oluştu şoktayım, moralim bozuldu malesef…
Cellist61 Esramtr kısaca o kadar para vermeye gerek yokmuş ürünlere… çatlamak genlerimizde varsa ne yapsak boşmuş.. 🙁
Ssmzsh L6t6t6 bio-oil diye aratıp internetten sipariş edebilirsiniz yada gratis gibi kozmetik marketlerde var size link bırakıyorum ürün bu tıklayın burdan da alabilirsiniz https://ty.gl/ybqdj4ld
Mavilotta HappyMom bende aşırı derecede çatlak oldu. Birçok şey denedim ama en iyi gelen şey doğal vazelindi. Yine de çok fazla çatlak oluştu ne yazık ki