Yarenim7 Deryasevimli yok canım sanmam zarar vericegini yüz üstü filan olsa neyse ben genelde yan yatıyorum ama uyandığımda sırt üstü olarak uyanıyorum
Melmur Deryasevimli benimde merak ettiğim konulardan biri bu hep soluma yatıyorum korkuma gece uyandığımda dönmüş oluyorum hemen toparlıyorum kendimi bişey olur diye.
pinaryg Deryasevimli 20 haftaya kadar karnının üstüne bile yatabilirsin demişti doktorum bana ama bence sizde bi sorun isterseniz
Deryasevimli Yarenim7 iste bende oyle yan yatıyorum ama kendime geldigimde yaa sirt ustu yada yüz ustu oluyorum 🙄
Merve10090 Melmur bende soluma yatıyorum ama uyku’da dönüyorum. Toparlıyorum kendimi hemen. Annem biz hiç dikkat etmedik böyle şeylere diyor 😁😁 Bunları duyunca hayret ediyor..
Melmur Merve10090 banada büyükler çok diyor yok sürekli kahve içerdik çay içerdik yemek ayrımı yapmaz ne olsa yerdik😅 siz çok takıyorsunuz bunlarda yeni moda oooo daha neler ama tabiki şimdiki anneler daha bilinçli herşeye dikkat ediyoruz doktora danisiyoruz ozaman öyle saatlerce doktor kontrolü yokmuş şimdi biz yarım saat geçmeden odadan çıkmıyoruz 😅 sorular hiç bitmiyor 😁 diğer sayfada hamile bir arkadaşımız bu konu hakkında yorum yapmış 25.ci haftadan sonra sorun oluyor sırt üstü yatmak demiş benim içim rahat değil yine doktoruma danışırım bu konuyu
058elf Deryasevimli 6. aya kadar yüz üstü bile yatabilirsiniz diyolar 6. Aydan sonra sağ ya da sola yatmak gerekiyo, youtube da banu çiftçi güzel açıklamış dinleyebilirsn
Deryasevimli 058elf saol cnm bide karın biraz daha buyuduktan snra yuz ustu sirt ustu yatamiyor insan nefes problemi oluyor simdiki aylarda boyle yatinca korkuyor insan hep içinde bir suphe
Nisan30 Deryasevimli ben 15+2 haftalığım her uyandığımda yüzüstü buluyorum kendimi 🤭 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum bu gittiğimde doktoruma sorcam unutmazsam yine
Deryasevimli Nisan30 aynen cnm bnde rahatsizlik oluyor desem yaln olur ama tedirgin oluyor insan bnde her defasinda sorucam diyorum bebeği gormenin heyecani ile unutuyorum 🤭🤭
Nisan30 Deryasevimli aynen soracağım ne varsa sormadan çıkıp geliyorum 🙈🙈 sadece bebeğe odaklanıyoruz ilk gebelik mi seninki?
Deryasevimli Nisan30 yok 2 ci gebelik ama insallah saglikli bir sekilde kucagima alip ewe donecegim ilk bebegim olcak 😊🙏🤲
ummuhan-27 Daha bir kac gun once youtubede banu ciftcinin bu konuyla ilgili videosunu izledim. 6.aya kadar istediginiz sekilde yatabilirsiniz bebege hic bir zarari olmaz ve bebegi skistirmazsiniz dedi. 6. Aydan sonra ozellikle dikkat etmek gerekiyormus.