Aysegngr Merhaba arkadaşlar 20+5 olduk oğlumla bazen sadece uzaninca bebeği hissediyorum kan pihtisi gibi bebeğimi tam ne zaman hissederim sağ sola döndüğünü tekme attığını çok merak ediyorum
Aloneanqel Aysegngr canım 35 haftalık olmak üzereyiz benim ki tekme atmıyor dönüp uyuyor geri. Doktor uslu bebek olacak dedi. Bende senin gibi hep tekme beklemiştim merak etmiştim oysa ki 🤗🤗
Umutt22 Aysegngr her bebek farklı oluyor yavrum demek ki ben baya erken hissetmeye başladım şimdi 23 deyim dışardan bile görünüyor karnıma vurduğu zaman
Myssr Aysegngr cok erken oyle belirgin hareketlerden 30 dan snra oluyo sadce pit put atis hafif hareketler hissedersnz
Aysegngr Aloneanqel canım ya döndüğünü de hissetmiyorum bu haftada normal mi ilerleyen haftalarda mi hissederim
Aloneanqel Aysegngr bu haftalar da çok normal canım. Ben tam anlamıyla hissettiğim de 30 haftalıktım. Benim ki çok hareketsiz bir bebek mesela
neslikay Bizde 20+5 iz :) enteresan geliyor bana ama çok hafif daha oğlum olacak inşallah. Yatınca nedense kıpırtı şeklinde hissediyorum. Bir arkadaş 23 de net hissediliyor demişti
Aysegngr neslikay bende öyle hissediyorum kıpırdı şeklinde sadece uzaninca bazen hissediyorum normal mı anlayamadım
Eliiiiiiffff Aysegngr bende 19+4 haftalığım oğlum olacak inşallah bu hafta sürekli kıpırdıyor ama tekme değil daha o kadar kuvvetlendiğini sanmıyorum 22 den sonra şiddetli tekme yemeye başlıcaz sanırım