NrglAnneolyr Bnde çarşamba kontrole gidicem ve Dr umuzla konuşacam eşim değil ama kardeşim gibi sevdiğim yengemin girmesini istiyorum çok rahatlatıo ve cesaretlendirio bni umarım alırlar
Bihilal Nesringurkan benim hem annem hem eşim yanımdaydı hatta doğumu sancı çektiğim odada yaptım yurtdışında yaşadığım için burda böyleymiş göbek bağınıda eşim kesti iyikide eşim yanımdaydı her ıkınmam getektiğinde o yönlendirdi beni ıkın diye çok faydası oldu
deletedmom351 Nesringurkan Bende özelde yapacağım inşallah ama bu konuyu hiç konuşmadık açıkcası yazdıklarınızdan bende bi şüpheye düştüm ben tek kalamam eşimin doğuma girmesini hamileliğimi öğrendiğimden beri istiyordum eşim de istiyordu 39. Haftam her an doğurabilirim Ayy ya almazlarsa eşimi??? Cidden şuan tedirgin oldum 😔😔😔
Evaask Nesringurkan normal olursa alıyo benim hastanem. Ama sezeryanolursam spinal istiyorum onu konuscam eşim girsin diye ama sanmıyorum. Ameliyat olduğu için almıyorlarmış. Ama zaten steril giyiniyor perde var orda görmüyor ki adam keşke alsalar
Esraumit Nesringurkan benim gittiğim hastanede alıyorlar demekki her hastane almıyormus.isteyen eş giriyor sanıyordum
Zeykem Nesringurkan ben eşimi soksam eşim bana destek degıl ben ona olurum bayılır ayılır😂😂😂 oyuzden benı oyle gormesını ıstemem sahsen en son care korkudan spinal sezaryan yaptıracam sanırım😒😱
OzlEmrah Nesringurkan Özelden özele de değişiyor sanırım. Verdiğin parayla alakalı olsa gerek 😅🙈 Ben de özelde Doğum yapacağım eşim girecek doğumuma Canım 😊 Bende Ankara’dayım ama TOBB hastanesinde Doğum yapacağım