Canim benim telaş yapma benim de 12. Haftada yüksek çıktı doktorum amniyosentez yada fetal dna testini önerdi. Amniyosentezi yaptirmak istemedim eşimde onaylamadi çünkü bebeğini kaybedeliyorsun böyle bir riski var, kan testi verdim 400 tl gibi bir rakam tuttu bazı yerlerde 2.500 , 3000 tl den bahsediyorlar ama ben tıp fakültesi araştırma hastanesinde yaptırdım ultroson da gayet normaldi herseyi ilk duyunca insan çok kötü oluyor kendimi yerden yere çalasım geldi sonra araştırdım herkesin bu testi yüksek cikabiliyormus sonra Allah tan ne gelirse başım üstüne dedim sonra içimde hic korku falan kalmadi biliyordum bi sıkıntı çıkmayacağını anneyiz biz kötü bisey olsa hissederiz bence 😇 2 hafta sonra sonuçlarım temiz çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş iyiki de kendimi sıkıntıya sokmamisim bebeğime haksizlik yapmış olurdum yoksa suan 17+3 olduk, sende içini ferah tut kan testi ver bence bebeğini riske atma ama eminim senin de sonuçların temiz çıkacak kendini de bebeğini de üzme onlar herseyi hissediyor çünkü 😊