Nazliinan2015 Kızlar 10+2 haftalık hamileyim dün akşam başım çok ağrıdı üstü özellikle iğne batar tarzında ağrı sabah kalktığımda yoktu sonra baktım burnum kanamış şimdi tekrar aynı ağrı var böyle bişey yaşayan oldumu varmı aranızda
Susam1 Nazliinan2015 normal benimde kanıyordu ilk aylar vücutta bulunan kan miktarı artıyormuş tansiyonunu ölçtür normalse sıkıntı yok korkma ben 5.ayın içindeyim geçti çoktan kanamalar
egesmom Nazliinan2015 21. Haftadayım hala her sabah kanıyor artık nefes alamıyorum hamilelikle alakalı sanırım 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
sue92 Kan basıncı ve hacmi değişiyo gebelikte. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Doktorunuza mutlaka danışın. Geçmiş olsun
gamzeb Ben 30 haftalığım gebeliğin başından beri burnum kanıyor tansiyonunu ölç çıkmadıysa normal kan basıncının artışından dolayı burun kanıyor doğurunca geçicek heralde
Nil-123 Benimde sürekli burnum tıkalı kaç gündür , burnumdan nefes alamıyorum halbuki benim gebelik daha çok yeni 7+6 şu anda acaba ne zaman geçer 😔 burnumdan nefes alamıyorum akşamları uyuyamıyorum
Nazliinan2015 Nil-123 benimde ilk tıkanıklıkla başladı dünde ağrı bu sabah burunda kanama inşllah geçer en kısa zamanda
gamzeb Nazliinan2015 burnunuza bepantol bakım onarıcı krem sürüyorum nemlendiriyor kurutmuyor doktorda yapabılırsın dedi sizde öyle yapın çok iyi oluyorr