Af_dmr symscn riskli bir gebelikse yardımcı olacaksa gerçekten biri olmalı. Ama değilse gerek yok evde dinlenerek beklemek en güzeli.
bsra1321 symscn kendi annem, kayınvalidem ya da görümcem gelse hiçbir sorun olmazdı. Görümcemi kardeşim gibi seviyorum 4 yaş var aramızda, kayınvalidem de annemden farksızdır. 14 haftalığım şimdiden sağolsunlar her şeyime yardım ediyorlar😊
Bittercikolata Bı tek annem olsun isterdim sanırım başka birini istemezdim. İnsan en çok kendi annesinin yanında rahat eder🤷🏻♀️
symscn Ebruelif72 kayinvalidem geldi aniden ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum en ağırlastigim zamanda yuk üstüne yuk sanki bu halimle dinlenmem gerekirken
Bittercikolata symscn saçmalık. Niye gelmiş ki. Bide ona hizmetle ugrascan ben doğumda kalacakları zamanı bile dert ediyorum onlara lohusa halimle nasıl hizmet edecem diye
ssuleeyuce symscn eger kayinvalodeniz size destek degil kostekse size hizmet etmek degil sizden hizmet bekliyorsa cidden isiniz cok zor ben istemezdim. Allah yardimciniz olsun
September_ Biz şahsen kendi ailemden de eşimin ailesinden de çok uzakta gurbette bir yerdeyiz. Çok şükür kendi ailemle de eşimin ailesiyle de aramız çok iyidir. O yüzden isterdim ben. İnsan uzakta Ve tek başına olunca onlara daha çok İhtiyaç duyuyor bence. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini 🌸
Mervekklkdmn Asla istemiyorum annem başka şehirde çalışıyor gelemez zaten katinvalidem de köy işleri var gelemez iyi ki de gelemiyorlar diyorum iki kişiyiz zaten bi yemegimi yapamicam mı doğumdan sonra da çok kalmalarından yana değilim bebeğimle tek daha rahat ederim
Astadavistabeybi Bittercikolata covid vesilesiyle gelmeyin desin eşiniz biz iki tarafa da öyle dedik aman sanki gelip ne faydaları olacak
Bittercikolata Astadavistabeybi covid mi dinlerler Allah aşkına kaynanam ne diyor biliyo musun koca arabamıza dolusup gelecez diyo. İçten içe cinnet geçiriyorum ama eşime belli edemedim. Toplaşıp gelecez ne demek? Kim kim gelecekler çok merak ediyorum Allah’ım sabır ver
Astadavistabeybi Bittercikolata siz neden birşey demiyorsunuz peki . Oğlunun olduğu kadar szinde eviniz ve bebeğiniz ben asla susmam ya iyi bir dille ya da anlamıyorsa sert bir dille kabul etmeyeceğim derim beni düşünmeyeni ben ne düşüneyim sanki eğlenceye geliyor
Tugce_24 Bittercikolata benimkide öyle dedi annem geldi bana bakmaya eşim arayıp çağırdı ilk annesini gelemem ben dedi sonra benim annemi çağırdı annem gelince nasıl olduysa oda gelmeye karar verdi hemde tüm ev halkıyla sinirlerim bozuluyor
Bittercikolata Astadavistabeybi şimdi benim annem bana yardımcı olmaya gelecek. Biz niye gelmiyoruz dicekler eminim. O yüzden bişey demedim. Ama inşallah asabimi bozacak kadar toplaşıp gelmezler kalabalık bı sekilde üstelik yatıya 🤦🏻♀️
Astadavistabeybi Bittercikolata canım benim senin annen yardım eder de bütün sülaleyi toplayıp getirmez ki keşke kaynana da tek başına gelse etse gelmesin demiyorum da aşireti toplaması saçma
Bittercikolata Tugce_24 benim bide 3 tane erkek kaynım var düşün. Kayinbaba kaynana elti vs. Allah’ım sabır ver daha 12 haftalık hamileyim şimdiden doğum zamanı stresini yaşıyorum
Tugce_24 Bittercikolata ay benim 3 hafta felan var ama düşününce stres oluyorum lohusayken birde onlarla nasıl uğraşıcam
Nilasyamom symscn anne ya da abla olabilir. İnsanın kendi annesine nazı geçer sadece. Kimseye laf anlatamazsın çünkü. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin
[silindi] symscn keşke ilk aylardan beri yanımda biri olsaydıda yemek yapsaydı bize öldüm açıktan kalkıp yemek bile yapamadım 😔