Edaguzlhn Hamilelik hemoroit i diye bisey varmış ben onu yaşıyorum şuan herhalde normal dogumu da engelliyomus 2 gün sonra randevum var ama canim çok yanıyor başına gelen varmı acaba önerisi olan
dd34_ Edaguzlhn benim bekarlığımdada vardı hamileliktede oluştu kabız olunmafığı sürece bir acı yok 🤦🏻♀️
yesim-1 Edaguzlhn ben ilk doğumda yaşadım kanamadı ama yumruğum kadar vardı. Normal de doğurdum engel değil yani. Hatta dikişim acımıyordu. Hemoroidim Acıyordu öyle bir sızı vardı. Doktor krem veriyor geçiyor hemen.
minikkalplim 3 gün once fark ettim bende resmini attim doktorum hamilelikte sık olur kanamiyorsa acimiyorsa yapacak birsey yok dedi anestol kullan dedi bakalim benimde kontrol persembe günü benimki acımıyor kanamiyor tesadufen fark ettim
Amineclz Bendede ilk defa 2 gün önce çıktı. Demir ilacı kullandığımdan beri böyle oldum. Morelim yerle bir oldu. Dün doktora gittim. Doktor kabız olmamaya çalış lifli besinler ye dedi. Bir şurup birde krem yazdı kullan geçer dedi. Bakalım inşallah geçer.😣
Rukiye14 Ben bekarken de vardı. Kan ilacına başladım tekrar başladı artık geceleri uyuyamıyordum. Sonra ilacı bırakmak zorunda kaldım doktor da isteğime bıraktı. İlacı bıraktım çok şükür sonradan olmadı.