Brsenal ESMAARAS bi arkadaşım son haftalarında artık wc de yattığını söyledi😂 yani son haftalarda oluyormuş
Ayssmom Zafsim0801 beslenmeylede alakalı çok sıvı besleniyorsunuz herhalde bende çok su içince çıkamıyorum hatta su içeyim 2 dakika sonra hemen gidiyorum ve yatakta dönemiyorum çişim varken
Ocakannesi25 Ben de biraz önce kalktım karnım çok sertti çişimi yapar gibi yaptım afedersiniz sifonu çekecekken farkettim su gibiydi, normalde ilk idrarım mutlaka koyu olurdu ne koku ne renk hiçbir şey yok, acaba suyum mu geldi
Eylul2107 31 hafta olduk geceden 5 defa gittm uyuyamiyorum sürekli kalkinca da , yine geliyor ama kalkamicam artk 🙄
istanbul3434 Eylul2107 ben de 8 ayligim gece 2 saatte 6-7 kere cise kaltigimi bilirim. Su olsa tutamazsin bacaklarindan akar wcye gidene kadar. Panikleyecek bisey yok sabah doktoruna ulasabiliyorsan bi mesaj atar sorarsin icin ferahlar.
Ayssmom ESMAARAS hahahaha mesaneye baskı yapıyolar ya ben çok su içmediğim halde tuvaletim geliyo yeni işeyince bile bakalım doktor ne diçek banada söyle 😄 bekliyorum 🤪