Evet hikayeme şöyle başlıyorum:
Ben 2020 Kasım’da evlendim ve planlı olarak mart 26 da hamile kaldığımı öğrendim 😊 dogum yaptığımda 40+5 oluyorum bebeğimin cinsiyeti erkek hamileliğim boyunca hep kustum hemde hep hatta dogum yaptığım gün bile kustum in komik tarafı gala kusuyorum sezaryenden dolayı sanırım bizde anlamdık neyse benim çarşamba günü planlı doğumum başlayacaktı ama oğlum pazartesi günü beni korkuttu suyum geldi sandık değilmiş ama bebeğin suyu azalmış, doktor hanım biz eve göndermedi hastenede kaldık salı günü soguk saat ➏ da başlayacak dedi tamam dedik kaldı salı günü ➏ da bana fitil kondu ➌ santim açılmam oldu her şey çok zordu agrı çekerken nstde kaldım kaldıkça daraldım düzenli 100ü gören agrılarım vardı saat ➊ de doktor geldi suyumu patlattı açılman ➍ cm çok güzel dedi suyumu patlattırken çok canım acıdı hatta doktor hanım bana küfür edebilirsin bile dedi daha sonra fitil çıktı tabi suni sancı yapıldı ama suni sancı başar başlamaz bebek kalp ritmi bozuldu sürekli 100ün altına düştü serumu çektiler düzeldi geri taktılar bozuldu derken suni sancı bebeğime yaramadı benim ağırlarım da çok düzensiz gelmeye başladı 😔 neyse biz saat ➌ e kadar bekledik ➍ cm olan rahmim ➌ cm’ye geri düştü gittikçe sıkılaşıyordu açılması gereken rahmim iyice daralıyordu ben çok korktum zaten sürekli bi sezaryen konusu dönüyordu ve en son ben bebeğime bişey olsun istemiyorum lütfen gereken neyse o yapılsın madem dedim, tam o sırada benden bi su geldi ama yemyeşil anneme dedim ki bişey oldu bebek kaka yaptı galiba anne bak yeşil bu su desemde bana ben itibar eden olmadı zaten ameliyata gidiyordum,➊ saat öncesinden doktorum yemek yedirttiği için sezaryeni yaparken tam uyutmalarını istesemde yemek yedigim için anestezi uzmanı asla olmaz dedi ve belimden iğne yaptı hiç acımadı hatta hissetmedim bile kızlar korkmayın sonra sonda takıldı ( ben saha sonra takmasını istedim onlar da kabul etmişti ) neyse ben uyuştum artık ve şu bu derken benim dünya güneşim MUAZ AGAHIM dünyaya sesini salıverdi mos mor cana nasıl güzel nasıl sıcak oğlumu götürdüler ve ben kusmak istediğimi söyeldim bana kuş dediler ne varsa içimde kustum bide o sırada omzum çok agrıdo sordum doktorum da normal olduğunu içeriye hava kaçtığını onun da agrı yaptığını söyledi neyse bekle Allah bekle benim işlemim bitti beni yukarı çıkardılar 😇 ailem kapıda bebek beklerken ben geldim 🥰 hemen arkamdan oğlum dünya güneşim geldi onu emzirdim çok şükür hemen emdik benim kokuma bayılıyor sanırım hep koynumda uyuyup kalıyor gidince uyanıyor 😍 daha sonra kızlar bana ➏ saat yemek içmek yasak tabi o sırada iki kes ağzı kesici yaptılar ➏ saat sonda yürüdük , yürüdükçe yürümek istedim yürümek çok rahatlıyor size tavsiyem yürüyün 😊 çok şükür bebeğimi alıp geri koyuyorum kimseye ihtiyaç duymadan lavaboma gidiyorum benim de normal beklerken aniden böyle olan spinal anestezi sezaryen hikayem bu sorular olursa yanıtlamak isterim 🙏🏻
uzun mu oldu kısa mı oldu pek bilemedim ama 😇 inşallah önemli detaylara vurgu yapmışımdır 🥰 herkesin gözlerinden öperim bizim happyMom yolculugumuzun son durağı bu post inşallah happy kids de görüşürüz allahım hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻😇