Ilayda08 Kizlar ikili tarama testi yaptiricam bu testten sonra 4lu tarama testi geliyor ama kimi ikili tarama temiz cikarsa 4lu teste gerek yok diyor kimi benim gibi bilmiyor tecrubeli olan var mi ikili tarama testinde hersey saglikli olursa 4lu yaptirmalimiyim acikcasi pekte boyle testler yaptirmak icimden gelmiyor ama ne dogrudur bilemedim
Mervensn1 Ilayda08 ikili tarama testinde tehlikeli Bi durum olmazsa sana bağlı istersen yaptırmayabiliyorsun ben ikili yaptırdım 3 lü 4 lü tarama testi yaptırmadım ikilide herhangi bir sorun çıkmadı ama doktorum yine de kesin sonuç istersen amniyosentez yapalım dedi yok istemiyorum dedim size bağlı biraz doktorunuz zaten bilgi verir
Tugbadogan Ilayda08 ben sadece ikili tarama testini yaptırdım. Doktorum 4lü tarama testini istemedi. 20. Haftada detaylı ultrasona girdim.
Mumsyyy 2li testi yaptirdim, doktorum 3lu ye gerek yok dedi, ama 4 lu testi yaptirmalisiniz bence butun vucudu organlarini inceliyorlar 4 lu test te, bir sey cikarsa onceden ayarlarsiniz doktorunu vesaire
Mumsyyy Tugbadogan 4 lu tarama dedikleri detayli olmuyor mu zaten? Detayliyi mutlaka yaptirin bence de 🤗
Esin25 İkili testi temiz çıkarsa istemiyolr Ama devltte yinede baktırmıştm 3lü teste ve en son detYlı ultrosN girmiştim