Annesikuzeyin Kızlar sancım var ama gerçekmi yoksa yalancımı nasıl anlicam geçmiyo uzansamda ve karnım aşırı sert ama kanama veya su olmadı
betul1- Annesikuzeyin düzenli mi sancılar ılık bir duş alın uzanın geçerse yalancıdır geçmezse düzene girmesini bekleyip hastaneye gidin
Elfffcnnn28 Annesikuzeyin gerçek sancı düzenli olarak vurur zamanla iki sancı arası kısalır mesela iki kere saat başı hissettin diyelim bi sonraki 45 dkya düştü daha sonra 30 azar azar artar
Elfffcnnn28 Annesikuzeyin telefonla dakika tut düzenli mi bak eğer duzenliyse 5 10 dk cok kısa hastaneye gitmen lazım
Annesikuzeyin Elfffcnnn28 acıdan uyuyakalmısım sancılarım hafifledi ama devam ediyor kontrol günümdü bugün bakalım doktor ne diyecek çok sağol canım
elifcan21 2-3 bardak su içip sol tarafınıza uzanın geçmezse dakika tutmak ve 5-10dk da bir tekrara girince doktora gitmek gerek demişlerdi bir egitimde.
Elfffcnnn28 elifcan21 valla canım ben o eğitimde dedikleri gibi 5 10 dkya inmesini beklesem yolda doğururmuşum çocuğu herkesin yapısı aynı değil sancı aralıkları hızlı düşüyorsa o kadar beklememek lazım
Elfffcnnn28 Annesikuzeyin doğurdun mu kız 😂 gece senden ses çıkmayınca aklıma geldi dedim kesin doğuruyo😂
Gulsahkyc Annesikuzeyin hadi gözün aydın . Şimdi okudum postunuzu belim kopuyor yazdığınızda anladım doğum sancısı olduğunu 😊