Babyy1S Bulut2424 ben ne varsa yiyordum ozellikle yedigim bir sey yoktu her dakika her an yiyordum 4kilo ustu dogdu 23kilo aldım ama olsun saglikliyz 😁
Happylif3 Bulut2424 Araştırdım bu konuyu. Yumurta, süt ürünleri, et, balık,tavuk, muz özellikle🥰, ceviz, badem, mercimek, ıspanak, avokado, pekmez, tahin ve tam tahıllı gıdalar
Eenn41 Babyy1S en mantıklısı bence Çünkü yoğurt kaşar muz yedim klasik denen şeyleri asla kilolu değil 😂😂
Mhmtaff Oysul öyle miii 😍 ben faydalarını çok gördüm valla canım ilk gebeliğimde çok dikkat etmemiştim bu tür besinlere kızım biraz zayıf doğmuştu şimdi oğlum olacak 3500 kilo olmuş 😍🥰 cuma günü doğucak inş 😍
Hayat1234 Ben sabahları aç karnına pekmez yiyorum daha gün içinde yumurta muz ceviz hurma süt ve bol bol ev yoğurdu yiyorum 27+5☺️
Gulsmm Hayat1234 kusura bakmayın görünce uyarmak istedim bende 25. Haftadan sonra hurma tüketiyordum ama erken doğum riskini arttıyormuş bnde bilmeden tükettim ve doktorum hurmayı kesinlikle tüketme doğumu başlatırsın demeye kalmadan erken doğum riskim başladı bile 28. haftada proluton iğne vurdurmaya başladık . son haftalarda öneriyorlar görünce yazmak istedim canım doktoruna bir danış istersen yine de
Oysul Mhmtaff oy maşallah annesi allahım sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰 besinler bize de yaradı yalan yok 29. Haftada 1900 olmuşuz 😅😅
Mhmtaff Oysul size de maşallah canımm Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş bebişinizi 🤲