Nrgl21 21+4 günlük hamileyim ultrason taramasında bebeğin böbrek genişlediği söylendi bilgisi olan var mı?
Senayyalcin Nrgl21 Bebeklerin nerdeyse çoğunda görülüyormuş çok önemli bir konu olmadığını çoğunun düzeldiğini söyledi doktorum bana takılmamam gerektiğini söyledi sende üzülme:)
ssnnmmm Nrgl21 benim bebeğiminde detaylıda sınıra yakın çıktı erkek bebeklerde çok sık görülür takibini yapalım dedi doktorum 28.haftada kontrole gittiğimde normale dönmüştü
tazegebee Nrgl21 canim bebeklerin özellikle erkek bebeklerin tümüne yakin görülüyor. bende de detaylida cikti 22 haftamda. doktoruma sonucu gösterdigimde onemli olmadigini tuzu kesip yürüyüş yaparsam geçeceğini söyledi. dediklerini yaptim 28 haftamda normale dönmüştü. böbreklerde kac mm buyume var ?
SMin Nrgl21 bizim de detaylıya girince büyük çıkmış ama o doktor bir şey söylememişti. Kendi doktorum rapora bakarken söyledi bir sıkıntı falan olmaz dedi üstünde durmadı öyle. Ben de bu kontrolde soracaktım unuttum diğer ay soracağım tekrardan. Ama sıkıntılı bir durum olsa üstünde durulurdu galiba
tazegebee Nrgl21 kuzum benim oğlumun sağ böbreği 12 mm sol böbreği 10 mm cikti detayli da. 10 mm altini normal kabul ediyolar zaten. detaylidaki doktor seni bilgilendirmedi mi yahu. korkulcak bisey yok.
Nrgl21 tazegebee yok be aksine tazegebee yok hiçbir şey söylemediler başka bi hastaneye yönlendirdiler
FatmaKpln Merhabalar kızlar benim bebekte de çıktı. Birisi 5,5 diğeri 6mm. Bizim beslenme vs olarak yapmamız gereken birşey var mı? Onun dışında takipte kalınacak bakalım. Bence üzülmeyelim sonuçta stres çok kötü etkiliyor.
tazegebee FatmaKpln canim tuzu azaltip yürüyüş yaptim ben düzeldi. zaten mm olarak düşük seninkide. kafana takicak bisey yok.