İyi akşamlar hanımlar 36+5 teyim bugün doktor randevumuz vardı artık her hafta gidiyorum ama araya yılbaşı tatili girince 10 günü buldu gitmem herneyse baştan beri bebeğim kafa ve kilo olarak önden gidiyordu.Geçen 35+1 de gittiğimde kilosu 3200 boyu 50 cm di şimdi 36+5 teyim kilosu 3650 boyu 51-52 cm olmuş ve dahada doğuma çok var😖 Başından beri normal doğumu çok istiyordum doktor iri olucak bu bebek dedikçe dertleniyordum çok şükür bir sağlık sorunumuz yok şeker yüklemeside normal çıktı bizde iri bebek genetik zaten olası birşeydi ama bugün kilosunu duyunca biraz moralim bozuldu doktorda kilo alımı çok fazla falan dedi zaten yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum özellikle hızlı kilo almasın diye ama fayda etmiyor bugün doktora doğuma daha 20 gün var sizce normal olabilir mi açıkçası normalden korkmaya başladım çocuk iri olduğu için ama sezeryanı mı tercih etsem dedim haftaya 38.haftaya giricem Perşembe günü ozaman çatına bakıp karar vericem belki 4 kiloyu geçmez kilosu dedi sizce 4 kiloyu geçmezse normali denemelimiyim yoksa sezeryanı mı direk tercih etsem belliki normal istesem bile zor olucak boşuna ilk hamilelikte kendime doğum fobisi oluşturmak istemiyorum kafam allak bullak oldu bu arada gittiğim hastane medipol mega ultr. Cihazları çok iyi doktor yanlış ölçmüş olamaz dedi acaba haftaya randevuda sezeryan günü mü alsam bir fikir verin nolurr 😔