Arwen0 Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve karnım sanki 4 aylık hamileyim gibi duruyor? Sizde büyük müydü karnınız 6. Ayda yada ben mi kafama takıyorum. Doktor normal dedi herşeyi
Duygusuz Arwen0 😁 kişiden kişiye değişiyor bu aslında bugun benimle aynı zamanlarda Bi kadın vardı hastanede kendisi iri yapılıydı karnı da öyleydi eşime dedim neden ben öyle degilim benim karnım küçük 🤣
Mervensn1 Arwen0 bende 20 haftalık hamileyim karnım küçük bir şişlik gibi bende öylryim yani endişelenme bebeğinin boyu kilosu yerindeyse sorun yok 🌸
Danlacan Ozge20ulu hadi ya bende diyordum nasıl bir iç karnım varmış benden ayrı mı bu nasıl genişlik diye 😅 benimde henüz çok az çıktı 21. Haftadayım da🤷🏻♀️😁
Aycan_akay54 Arwen0 benim iki haftaya kalmaz Doğumum var karnım beş aylık gibi 😁 takma sağlıklı olsunda
minik_kalbim Arwen0 canim bende 7inci ayım bitti artik sekizin içindeyim sanki dersin 5 aylik benimde basenim bacagim kilo aliyor karnım yok fazla yapı ile alakalı
Smmom95 Arwen0 ben 27 haftalık hamileyim karnım büyük zorlanıyorum valla iç karınla alakalı diyorlar sanırım benimki çok dardı erkenden de çıktı 😣
Homeless20 Arwen0 30. Haftama girdim karnım her gece büyüyor 😂😂 30 a kadar yok denilecek kadar azdı :) karnın çıktıkça hem hoşuna gidiyor insanın hemde sinirine 🤦🏻♀️😂😂 çünkü rahat hareket edilmiyor artık :)