YelizMami Aşırı migde yanmam var bu hafta arkadaşlar ne iyi gelir ? 14 + 5 haftalıkyedigim şeylerden mi oluyor yoksa bilmiyorum 😞
SemihDamlaDalan YelizMami Bende de mide yanması boğaz yanması çok oluyor bulduğum bütün çözümler geçici malesef çekicez hamilelik boyunca 😏
OktayMeltemSahin YelizMami SemihDamlaDalan çekmek zorunda değilsiniz doktorunuza söyleyin gaviscon şurup ya da rennie duo şurup veriyor anında kesiyor
YelizMami Bende bi doktoruma danışıyım o zaman yani ağzımın tadı kalmadı 😂 Ama değer tabi ki beyaz leblebi de denicem çok teşekkür ederim 🤗🤰🏼🙏🏻
Knber YelizMami sakız🙈 Çiğneyene de çiğnemeye de resmen tikim var ama sakız gerçekten rahatlatıyor şekersiz falım sakızı at ağzına ama ses çıkarma tiki olan varsa yersin tokatı 😂
Hanif YelizMami benim 26. Haftada bir gün oldu Canım çok şükür başka da olmadı senin biraz erken başlamış sanırım yediklerinden olabilir çok ekşi acı yağlı ve baharatlı yeme kesinlikle. Soğuk süt çok iyi geliyor çok aşırı olursa geçmezse gaviscon renne gibi mide yanmadı ilaçları hamilelikte kullanılabiliyor doktorum öyle söyledi ama tabi ki haftan daha erken önce bir doktorunu arayıp sorabilirsin.
iko58 İlk günden beri aşırı mide yanması yaşıyorum. Şuan 8. Ayımızdayız. Gaviskon şişe şişe kafama diktim bir işe yaramadı. En son 2 ay önce nexium diye bir tablet verdi doktorumuz. Çok mutluyum yanma bulantı hiç bir şey etkilemiyor
YelizMami Sakızı bende kesfettim evet çigniyorum ama çok ta acıkıyorum😂🤰🏼 Gerçekten erken başladı benim ekşi acı baharatlı yemiyorum da tatlı yiyince oluyor bende
BayanYaman YelizMami ne yersen ye oluyo canım ben doğurana kadar yandı durdu sakız dediğin gibi acıktırıyo ama geçiriyoda ağzımda sakızla uyuduğumu bilirim 😂😂 doğumdan sonra bi anda geçiyo 😉
YelizMami BayanYaman allahın iznile bi doğuralım da 🤗🤰🏼 Yapıcak bişey Yok ama beyaz leblebi süt de denicem çok sağolun