BilmemKacYilOldu Mom091 bunları görse acep ne der 😂😂hele benm postuma 😂😂bide yazarmıs ki sizde buldunız demiii siiznde hep dugmesi kopmus demi 😂😂
zepbjk BilmemKacYilOldu Hiç yırtık pantolonum da yok çünkü pantolonsuz don yırtılamaz.Kendime hiç güvenim kalmadı 😅
Damlae16 BilmemKacYilOldu bu kadar geniş hayal dünyasına sahip olursa tabi yorgun olur esimde diyor baksana adını bir de yorgun ana yapmis adam bile güldü ya 😂😂
Sedaaa16 Kocam yurt disinda donun yirtikmi dedim 😀yok fiyoe bana ordan felince donlarini getir dedim pazar doncek gece gece diyor ne alaka sen getir dedim 😀😀😀cocukta sasirdi garibim ruyanda benle ne gordun diyor donuma sardin 😀😀😀
Danlacan Busbus58 kız aşk olsun bide buralarda taklidimi yapmışsın 😲🧐 elalemin yırtık donu için ponçik kalbimi kırdın 💔☹️
Danlacan Busbus58 bende bin tane donlu post yorum görüp en sonunda seninkine denk gelince öyle şey oldu biraz erken davransaydın böyle olmayacaktı işte 😅🤦♀️ Linç olarak algılamayalım don patlaması diyelim 😣😬 🌸
Eylul2107 MihricanA bastan okudum yazik kadina nasil tramva gecirmisse kocasina demis yirtik donun hesabini ver bide diyo yapmissa üstünü kapatmis gbi