Damlae16 BilmemKacYilOldu yaaa yazık adamlara valla bilmiyorlar ki bir deli kuyaya taş attı kırk akılli biz de o taşı ariyoruz 😂😂😂
Mom-2 Semaykuntt biri post açmıştı eşimin boxeri yırtık ama pantolonunda birşey yok acaba ormanlık alanda beni mi aldattı diye 😂
BilmemKacYilOldu Hilal126748292 rahatsız olduysan okuma güzelim hadi .biz surda yırtık don arıyoz tammı
Hilal126748292 BilmemKacYilOldu Hahaha tanımadığınız bir kadınla dalga geçene kadar kendi halinize acıyın 😂😂
Damlae16 BilmemKacYilOldu aynen yırtık sökük ne varsa alın incelemeye hangi dallara takıldı kim bilir 😂😂
Mom091 BilmemKacYilOldu kadin ortaligi karistirdi gitti kocasinin koynunda yatiyor biz yirtik don peşindeyiz hala Allah affetsin bizi 😂😂
BilmemKacYilOldu Mom091 😂😂😂😂😂gözümden yaŞ aktı 😂😂essah ele biz arayıstayız yarın bu dolabı katlamak var😂
Busbus58 Mom091 he valla ya😄 hayır bi açıklamada getirmedi meraktan ölüyorum kocası ormana niye gitmiş😬😬😬
Damlae16 BilmemKacYilOldu eltilerin savaşı filminde adam korkunca eşinin suratina tuzluk firlatmisti içine cin girdi diye o geldi aklıma valla kasıklarım acıyor gülmekten artık 😂😂😂
Nagihanelif Damlae16 benimkide takıldın bu uygulamaya diyo duruyo don postunu söylesem kim bilri ne dicek bana 😅😅
BilmemKacYilOldu Mom091 vallah döktüm ama dügmesi kopuk buldum😂😂acep ne fıskı yiyo😱😁😁yarın sabah jopum ve silahımla basında olcam 😂