BilmemKacYilOldu ulan o kadar post varki vallah 😂dayamamayıp kocamın dolabını indirdim yırtık don arıyorum😁😁 suan dolabı indiren kac kisiyiz😂
Semaykuntt BilmemKacYilOldu bahsedilen gönderiye birtek ben denk gelmedim sanırım ne oldu ya anlatır mısın canım 🤭🙈🙄🙄🤷♀️
Damlae16 BilmemKacYilOldu ya başka sehirlerdeyiz gebeligimden dolayı aradım dedim gelince donlarini kontrol edicem diye adam da şaşırdı diyor ki kokla bir de utanma yani ne diyim ki adama şimdi haklı 😂😂😂
BilmemKacYilOldu Busbus58 o degilde kocama bu meseleyi anlatsam 😂😂benm dolaba baksa asıl benm bomba 😁😁hamile kaldıgımdan beri donum sureklı yırtılıyo herif görse ne der ne düşünür bu saatten sonra😂😂
Danlacan Busbus58 kız aşk olsun bide buralarda taklidimi yapmışsın 😲🧐 elalemin yırtık donu için ponçik kalbimi kırdın 💔☹️
BilmemKacYilOldu cryingbaby kocasının donunun yıkadıktan sonra donu yırtık oldugunu görmus s😁😁sonrası böyle bomba aldatılıyormuyum falan diye
Mom-2 Semaykuntt biri post açmıştı eşimin boxeri yırtık ama pantolonunda birşey yok acaba ormanlık alanda beni mi aldattı diye 😂
Damlae16 BilmemKacYilOldu eşime attım postu diyor ki siz kafayı yemissiniz ne kullanıyorsunuz böyle bu nasıl hayal dünyası sonra kendi de kahkaha attı napsin adam 😂😂😂
Gizemtylnnnn MihricanA alın benden de o kadar ben kendi kendime bişey yazmadım o posta güldüm bikaç arkadşıma attım bu ne diyo ciddimi diye gerçekten inanamadım. Sonra herkes post açtı donda yırtık aramaya başladı 🤣🤣🤣🤣
Mertimm Eylul2107 Kadının biri eşimin donu yırtılmış acaba beni ormanla aldatirken çalı çırpıya takıldı da mi yırtıldı aldatıldım mi diye post açmış 😄
Merimex BilmemKacYilOldu benim sonlarda yirtiliyo artık esiminde pantolon düğmeleri patliyo neden acaba 😂
Mertimm BilmemKacYilOldu Bütün donla ilgili yazıları eşimle birlikte kahkahayla okuduk yeminle . Erkeklerden beter etti bizi bu don . Kahrolsun yırtık donlar 😄😄😄