0101sevo Kızlar ya her zaman baskı olurdu ama bugun çok fazla temin mutfağa yürürken bi baskı oldu adım atamadım çok canım yandı çok korktum ilk olduğu için tarif edemiyorum şuan nasıl bişi dogurcam diye ödüm patladı Ah bu erken dogum korkusu 😔
Fulya_ 0101sevo merhaba benimde iki haftadır oluyor dediğiniz gibi agrıyı nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum. Sancı mı, sızlama mı, bıçak saplanması mı çok değişik bişey adım atamıyorum. Bi ara geçti çok sevindim bu sabah geri başladı 😥
0101sevo Fulya_ bende tarif edemiyorum sanki bişi içerden bastırıyor kesik acısı gibi ama baskı o an bacaklarımı açamadım bile kastı adım atamadm 2 dk sürdü tam uzun sürünce korktum
0101sevo Fulya_ şu 36 yı bi atlatsak🤲🏻 Yarın tekrar olursa doktorumu aramayı düşünüyorum siz iletişime geçtiniz mi ?
Fulya_ 0101sevo benimki devam ediyor bacaklarımı kımıldattıgım an bıçak gibi agrı saplanıyor. Uzanırken bile saga sola dönemiyorum agrısından
0101sevo Fulya_ Hadi ya benim şuanlık geçti ayağa kalkmaya korkuyorum olur diye inşallah geçer sizinde
Happy_Mother Merhaba bende 32 haftalık oldum ve nst girdim ağrım çıktı ama bana göre olmadı sancı su 2 gündür böyle gaz sancısı gibi bir şey var anlam vermedim psikolojik mi ama böyle karnım dolu ve çıkarmıyorum gazı gibide
Happy_Mother 0101sevo idrar yolu enfeksiyonu da olabilir dedi ilaç verdi onu içtim kontrole hidecem işte bu arada sislerin de akıllarında bulunsun idrar yolu enfeksiyonuna yaban Mersin’i çok iyi geliyor