Besnaa Merhaba 4D ultrasona kaçıncı haftada girdiniz bebeğiniz kime benziyor 😍🤗 Ben 28+5w henüz gitmedim
Pemberuyam_ Besnaa merhaba 23 haftada bu hafta randevu aldım gideceğim inşallah. 24 üncü haftaya kadar yapılıuomuş zaten detaylı ultrason, ben de gecikirim korkusuyla ilk bulduğum randevu saatine aldım.
Oysul Besnaa 12. 20. Ve 29. Haftada 3 kez 4d gördüm bebeği. Son usg de yuzunu asla göstermedi hevesim kursağımda kaldı 🤷♀️🤷♀️
Besnaa anneadayi33 Detaylı ultrasondan bahsetmemiştim 😌 ona bende girdim bakıldı her bi şeyine bebeğin kime benzediğini merak ediyorum
ssnnmmm Besnaa yanlış anlamışım 😊 ben her seferinde 4Dgörüyorum yavruşumu ama 28 ve 30.haftada en güzel çıkacağı zamanda eliyle yüzünü kapattı 😂
Mertimm Besnaa Canım detaylı ultrason için geç kalmışsın ama 4d Ultrasonda özel hastanelerin hepsinde var genellikle istediğin zaman gidip görebilirsin.. Bende göremedim yüzünü detaylı da göstermedi 30 hafta olunca özele gidip özellikle yüzünü görmek istiyorum ☺️
Oysul Besnaa şimdi çok minik annesi hele bir doğsun biraz büyüyünce mutlaka size benzeyen tarafları belirginleşecektir 🥰🥰