Merve3460 Kızlar karnabahar yada sarımsaklı yoğurt gaz yapar mı bunları yedim bugun ve çok fena oldum
Hepimizbirmucizeyiz Merve3460 karnabahar gebe olmayan insanlar da bile gaz yapıyor keske yoğurdunuza kimyon ekleseydiniz
Myssr Merve3460 yapmaz mi ikisi de yapar laktoz intoloransiniz varsa yoğurt sut peynir ayran hepsi yapar. Karbahar da yapar
Nurbalam Merve3460 canım karnıbahar lahana tam bir gaz canavarı yapıyor karında dönüyor dönüyor dönüyor Allahım çok kötü 👎 kimyon tüket biraz belki rahatlatır canım
Aysun1983 Merve3460 bende dün yedim yapmadı ban gaz falan cnm ama yaptığını söylerler hep birde beyaz lahana
12oe Merve3460 aynı yemekleri yemişiz bugün sizinle bende karnabahar ne yoğurt yedim evde dolanıyorum öyle bir gaz yaptı ki çatlayacağım artık bir çözüm bulursanız banada söyleyin nolur
Sebiha35 12oe ayakları tavana dikip sırt üstü uzandığınızda raharlıyorsunuz biraz bende çekiyorum gaz sıkıntısı resmen karnımın içi acıyor
Busrakars Merve3460 evet fazlasıyla gaz yapar bende de yapmıştı karnabaharı haşlarken içine 1 tatlı kaşığına yakın kimyon koyun öyle haşlayın gaz yapmıyor ben öyle tüketiyorum
12oe Sebiha35 çok teşekkür ederim. Allah yardım etsin sizede. O acımayı biliyorum dünden beridir hala inmedi benimkisi yemek falam yiyince midemi bulandırıyor şişlik
Ipek0z Merve3460 evet gaz yapar ama çok faydalı hem senin hem de bebek için. Her şeye kimyon eklemeni öneririm eğer çok fazla sıkıştırırsa bi duş al karnına masaj yap çok iyi gelir
Sebiha35 12oe aynen öyle stres oluyorum bir de midem bulanınca korkuyorminsan valla ne yapacağını bilmiyor ya