Nurten13 Ozlemkose1733 ben daha detaylı ultrason yapmadım ama doktorumdan memnunum Medical Park Ceren Dinçer ata ondan önce Nesrin hanıma gitmiştim ondan da çok memnun kaldım
anneadayi33 Ozlemkose1733 filiz çayan a gittim detaylı ultrason için perinatalog olması daha iyi hatta şart
anneadayi33 Ozlemkose1733 özel istemiyorsanız şehir has randevu almanız lazım önce kadın doğumdan kadın doğum perinataloğa yönlendiriyor
Nurten13 anneadayi33 bilmiyorum geçen burada okudum 5500 yazmışlardı ama ben daha 9 haftalık hamileyim sormadım
BernAlkan anneadayi33 Ozlemkose1733 hastane değil kendi kliniği var , Google’a yazarsanız adresi çıkıyor.
BernAlkan Doç. Dr Saadettin Güngör , GATA’dan emekli olmuş perinatoloji uzmanı kendisi. Etrafımda 3 4 arkadaşım da gitti memnun kaldık.
anneadayi33 Nurten13 5000 den başlıyormuş ama diğer hastaneler 2000 e yapıyor doğumu medikal park uçmuş fiyat konusunda
Nurten13 anneadayi33 evet öyle ama burada su hastanesinde bi doktora gittim hiç memnun kalmadım devlete gittim hamile olduğum halde bana çok ağrı ilaçlar verdi mecburiyetten oraya gidiyorum
anneadayi33 Nurten13 su hastanesi iyi bir hastane değil doktorlarıda iyi değil gidenlerin hiç birinden olumlu bir yorum duymadım
Ozlemkose1733 anneadayi33 merhaba medikal parkda muayene 150 demişsiniz güncel fiyatmı bana bira az geldide