Aaaysegulll 36+1 haftalık hamileyim bugun kontrolde bebeğimin tek böbreğinde genişleme olduğu söylendi.Suyu iyi ama takip edicez haftaya belkide görülmeyecek dedi morelim cok bozuldu böyle bi sorunla karsılasan varmı
Senayyalcin Aaaysegulll Bende de görüldü bebeğimde ama çok önemli bir şey değilmiş sanırım hiç takılma dedi bana doktor üzülme sende nerdeyse anne karnında %85 olağan bir durummuş
Ssmzsh Aaaysegulll 36+5 im benim kızımda da var ikili taramada söylemişti zaten doktorum dün kontrolde yine söyledi suyu vs iyi takip edeceğiz dedi yani sorun olmaz şimdi biz takip ederiz doğduktan sonra çocuk doktoru dedi ama yüksek ihtimal düzelirmiş için ferah olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah 😇
Aaaysegulll Yaagmurr Bende 2 hafta önce gitmiştim 34 te kontrole böyle birşey yoktu gecicide olabilir dedi haftayı beklicem artik hareketlerni kontrol et hıssetmezsen beklemeden gel diyor.Sık karsılasıyoruz doğumdan sonrada geçebilir takip edelim dedi moralim cok bozuldu bu haftaya kadar hıcbi sorun yoktu
Yaagmurr Aaaysegulll moralini bozma canım Allahın izniyle bişey olmaz çünkü 4 sene önce kardeşim içinde aynısını demişlerdi doğduktan sonra baktılar geçmişti hiç bişey yoktu şimdi benimde aynısı oldu geçer inşallah sıkma canını
Aaaysegulll Yaagmurr İnsallah geçer kötü düşnmedim hiç doktorum cok güzel konustu yinede nette arayıslara geçince korktum🤦♀️