Merve3460 Hayalleredogru benim kızım olcak nasip olursa mesela 🙈 sağlıklı gelsin kuzularımız canım inş 🤲🏻🤲🏻
Hayalleredogru Merve3460 inşallah kuzum kız erkek hiç farketmiyor yeter ki sağlıklı olsunlar bide kıyafet alalım diye dert ediyorum😂
Hayalleredogru Gulsen4224 sen hep erkek diyorsun doktorlar ısrarla kıza benzetiyor ilk sana yazacam kuzum 🥰
Fundacivi Gulsen4224 Bana da tahminde bulunabilir misin🙈13.hafta doktorum bence gördü ama emin olmak için 3 hafta sonra öğrenelim dedim 😂 söylemedi
aynur92 Gulsen4224 canım sen banada önce yorum yaptın ama doktorlar hala göremedı kesınlesınce sanada yazacagım😊
zerana Hayalleredogru dünyanın en saçma paylaşımları bu tip olanlar. Sizce bebemin cinsiyeti nedir? “Ay sizin içinize doğar anası ben değilim sizsiniz” der gibi. Mimimimizah showwww
Deryayurt zerana içinize doğar diye yapılmıyor bu paylaşımlar ultrason görüntüsünden anlayan bacak arasındaki çıkıntı var mı yokmu görüp tahmin yapabilenler var diye yapılıyor.
Hayalleredogru zerana sanane gerçekten merak ediyorum sanane okumadan geç arkadaşım sana çok mu dert sananeee!!!
zerana Deryayurt tamam da onu doktor bile yorumlayamamış. Yalandan aaa bak şurası pipiye benziyo diyip cahil gözümüzle yorum yapacağız yani.