Goktug_duha Biri der eşimin donu yırtık diğeri der evde dogurcam ebe lazım arkadaş hangi çağda yaşıyosunuz ne yiyorsunuz içiyorsunuz bizede söyleyin ya lütfen🤣🤣😍
Byby99 Goktug_duha donu yırtıklığını bilmem de evde doğum oluyor sanırım benim eltim 10 gün önce evde doğurdu bebeğini yetişemedi hastaneye 😂😂
Enfall Goktug_duha şu don meselesini bende gördüm ama ebe arayan kim ayol yok o değil bnde bi post açtım evde doğum olan var mı diye acaba yapan var mı diye burda ebe arayışına giren var mı yaaa🤷🏼♀️
urazaslan Goktug_duha ahahahhdp benim eşim kilolu hep donları yırtılıyor ama aklıma hiç ormanlık alan gelmedi bendemi sorun var acaba😂
Denizzz88 Goktug_duha hahahahahahaha eşimin donu yırtık mıı hahhaah ay hiç güleceğim yoktu nasıl kaçırmışım ben o postu 🤣🤣🤣
Anne54 Goktug_duha don muhabbeti bok muhabeetine döndü bu akşam herkesin dilinde don var hanımlar eşleri soyup eve öyle sokucak o raddeye geldik 🤣🤣
Elifaysu Goktug_duha hormonlar çoğunda yan geliyormuş bacım keşke o kafadan bizde olsa😂😂😂😂Allah korusun vallahi bosaniriz