Kuzular öncelikle hepinize merhaba bugün doğum yaptım hepinize ilham olsun ümidinizi kaybetmeyin.
öncelikle herkese merhaba bir kimyasal gebelikten sonra başladı hikayemiz kimyasal gebelikten sonra hiç adet olmadan tekrardan hamile kaldım rabbim bir alıyorsa bir veriyordur diyerek çokta dua ederek bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde hiç beklemiyordum ama diyorum ya rabbim öyle bi nasip ediyor ki şükrediyorsun zaten. 9 ay boyunca oğlum beni hiç üzmedi mide bulantısı filan hiç yaşamadım zorlandığım tek dönem 7 aydan sonra mide yanmaları bel ağrıları işte ama ben sürekli hareket halindeydim hatta doğum yapacağım güne kadar 41 haftalık olduk ve hala oğlum gelmek istemiyordu kontrole gittim ve doktor bana doğumu ben başlatacağım dedi fitille ondan sonra tmm dedim dün yani 04.01.2021 de yatışım yapıldı ve fitil bu gece dörde kadar takılıydı ve hiçbir fayda etmedi açılmam çok yavaş ilerliyordu bide 1.5 cm açılmam olmuştu 13 saatte en son dayanamayıp doktora gidip ben riske atamam bebeğimi ve beni bırakın özele gidicem sezeryan yapmak istiyorum dedim onlarda sen bilirsin ama doğum yaparsan yolda bebek ölümü sorumlu olmayız dediler bende tmm dedim eşini ara gelsin tedavi red kağıdı imzalayıp çıkabilirsin demişti eşimi aradım sen bilirsin dedi o an belime bir sancı ve ayaklarım tir titriyordu kanamam artmıştı işte bende vazgeçip burda doğuracağım dedim işte neyse sancım ilk geldiğinde belime sıcak su tutuyordum biraz hafifliyordu ama sonra yine başlıyordu ama dayanamıyordum işte sancım geldikçe bol bol dua okudum ve birden açılmam hızlandı 6 cm olmuştu ve sonra çok hızlı ilerledi en son 9 cm olunca doğuma alındım ıkınmak hele sancıdan daha fenaydı neyse bana sancın geldikçe ıkın dediler ıkınıyordum ve sonra derin nefes alıp veriyordum ozaman sancıları da iyi karşılaman gerekiyor bilmiyorum kaç kere ıkındım ama son ıkınmam da iki hemşire de üsten bastırarak ve benimde ıkınmam birlikte başı çıktı başı çıktıktan sonra zaten vücudu çıkarken derin nefes alıp vereceksin dediler öyle yaptım ve tüm herşeyi bir anda çıktı sonra doktor plesantayı da çıkararak herşey bitmişti en son dikişlerimi yaparken zorlandım çünkü dikişim çok fazlaydı ama doğumun yanında o bi hiçti işte bebeğim tam olarak 05.01.2021 Saat:10.30 hayatımıza girdi yiğit ayazım.
demek istediğim herşeyi akışına bırakın ve doğuma biz değil evlatlarımız karar veriyor.
Sizlere tavsiyem ise sancınız geldikçe bol bol dua edin Allah kolaylığını veriyor depend zaten tek kurtarıcı ve benim çok kanamam vardı bide bebeğinize odaklanın gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Bu arada Başakşehir çam sakura şehir hastanesinde doğum yaptım ve doktorlar ve ebeler çok iyiydi siz onlara karşı güleryüzlü olursanız onlar da size aynı olur. Hepinize şimdiden rabbim kolay doğumlar nasip etsin ve biz de mezunuz artık Allah’a emanet olun……