derinsart abc19 aman sakinnn mutlaka alın 10 gün rapor kesin verir ağır ve yorucu oldugunu da kesn anlatin
abc19 derinsart doktoruma gittim bugün kadın doğumcular direkt rapor yazamıyormuş sanırım bilmiyorum doğru mu ya da ben muayenehaneye gittim hastane değil ondan olabilir mi sizce
altintaslar Rmysssa Bende Cumartesi gittim 6 haftalıktı. Doktor bebeği göremedi kesenin şeklini de beğenmedim yakından takip etmemiz lazım dedi😞 Cumartesi çağırdı yeniden. Umarım görürüz. Oluşur🥺🙏🏻 Çok ufak daha oluşmadı bile ama insan çok bağlanıyor😞
Saziyersin Ebrusahin hangi devlette oyle ki ben devlete gidiyorum özele de bir iki defa gittim esimd görsün diye devlette sadece eşleri almıyorlar onun haricinde herseyo cok düzgünce anlatıp gösterip bilgi verdi bence sizin oradaki doktor sıkıntılı
Ebrusahin Saziyersin ankara şehir hastanesıne gidiyorum perınatolojı ye gıdıyorum ben aykan yucel doktorum ve anlattıgım gibi yok yanı riskli olmayanların bolumu farklı olabılır belki, ben gıttıgım yerden bahsettım
Zeynep_18 Ebrusahin bende devlet Hastanesi’ne gidiyorum canım ama anlattığımız gibi birşey yok hatta doktorum anlatıyor ben video çekiyorum her gittiğimde😊
Ebrusahin Zeynep_18 ankara şehir hastanesıne gidiyorum perınatolojı ye gıdıyorum ben aykan yucel doktorum ve anlattıgım gıbı uydurma bişiy yok yanı riskli olmayanların bolumu farklı olabılır belki ben gıttıgım yerden bahsettım
Gulcicek abc19 canim ben keseyi 5+1 iken bebisimi ve kalp atislarini 6+1 iken duydum. Hafif lekelenmem oldu aman deyim ev işini salla gitsin. Ama minigin tutunsun benim dilim yandi çünkü ❤❤❤
Saziyersin Ebrusahin anladim canim bende normal polikliniği gidiyorum hic ole davranılması oyuzden hangi hastane imiş burası diye yazdım
Gulcicek Rmysssa canim benim alttan muayene ile bakildi mi ki benim de 6+1 di alttan dinledik kalbini.
Rmysssa Gulcicek gerekli ultrason ekipmanı bu odada mevcut değil 10 gun tekrar sonra muayne olabilirsin dedi
derinsart abc19 vall benim doktorum 10 gün yazmişti 🤨özel hastaneye gidiyorum ordaki doktorum yazmişti
oglum0603 abc19 10 haftalık olacağım annem harici kimseye demedim. Ilk gebeligimde herkese söylemiştik heyecandan sonra kimyasal düşük oldu çok üzülmüştük
Sevda4125 oglum0603 Bende annem eşim ve ahiretlik kardeşim biliyo daha öncekileri kime dediysem sonra düştüler 😞
Ccerencce abc19 kesinlikle o heycan anlatılamaz yaa 😍😍😍 ama gittiğinde ultrasyonda bebegini gördüğünde ilk kalp atışını duydugunda içine öyle bi his geliyor ki tarifi yok inşallah sende bebeğini görür kalp atışını duyarsın canımmm 🌸