Alpbusy La_Liberte insallah tutmaz 😀 bir oğlum var gönlümden geçen kız ama rabbim saglıklı versin cümlemize insallah tesekkur ederim zahmet oldu 😊
Alpbusy La_Liberte bir de birşey soracagım +1 +2 ne oluyor mesela ben aralık dogum luyum + seneye mı eklıyorsunuz onu çözemedim
La_Liberte Alpbusy Âmin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. sağlıklı Eli yüzü düzgün hayırlı bir kız çocuğunuz olur inşallah
Alpbusy momy853 tabiki orası öyle beklenmedik hamilelik olunca insan beklentiye giriyor ıste yoksa kızı da erkeği de evlat Rabbım aratmasın kımseyı 🙏
momy853 Çin takvimi dogru çıkıyor diyorlarda ya ikizse bu nasıl belli olacak bana çok mantıklı gelmiyor
Alpbusy La_Liberte yanı dogum seneme mı +1 ayına mı +1 mesela 21 aralık 1993 ya +1 nereye ekliyoruz ne cok soru sordum hakkınızı helal edin
gmzrk momy853 benim doğru çıktı hatta aklınıza gelen tüm hurafelerden doğru çıktı 😁 bıçağa oturma yüzük testi çin takvimi vs hepsi erkek dedi sonuçta oğlum oluyor 💙🥳
berraninannesi gmzrk bende hepsini denedim bıçak makas yüzük 😅onlarda doğru çıktı Çin takvimini hemşire arkadasım hesapladı oda doğru çıktı 🥰☺️