Esra_80_ Kız Annişleri İsim hala bulamıyorum 🤷♀️Kararsız kalıyorum hep ya 🤔Sizler kesin be kesin bu dediniz mi artık 😅🥰😍
Mom091 Esra_80_ Biz nisanliyken belliydi canim 🙈 Eylül de tanıştık biz eşimle 1 Eylül ☺️ O yüzden kızımız olursa Eylül olsun dedik en basindan beri hic kararsiz kalmadan boyle kaldı aklinda hic isim yokmu kac haftaliksin
Minnakkkk Esra_80_ kızımın adı Elif hüma 🥰 Doğuma 15 gün kala falan tamam diyebilmiştik onca kararsızlık arasında
Nursel67 @Esra_80_ ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri meyra diye sesleniyordum bebişime kız olduğunu öğrenince de değişmedi ismi Meyra Nur oldu ☺️🥰🥰
Esra_80_ Mom091 asel mira var 😅Ama farklı isim düşünüyorum ama bulamıyorum 🤷♀️15 haftalıgım kız isimleri çok fazla tercih var ama aklıma yatmıyor nedense
Savciergoc Mom091 merhaba biz de Eylül de tanışıp başka bi Eylül de evlendik hatta geçtiğimiz Eylül hamile olduğumu öğrendim o yüzden Eylül geliyo bizim de 💕🌸
2kusunannesi Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olursa hep Defne dedim ve şu an 30 haftalıpız Defne olacak inşallah
Esra_80_ 1haziran benide ya Kalbimden vurdu 😅🙈🙈🙈Asel mira diye düşünüyorum ama sürekli değişiyor fikir 🤷♀️😂