Aysun1983 Azad41 pekmez pekmezdir üzümü ayrı dutu ayrı yarar mı diye hiç düşünmedim He birde keçi boynuzu pekmezi var demi ama bak onu hiç yemedim ona çok iyi derler ama gebelikte nasıldır bilemiyorum
Damlae16 Azad41 bende gece yatmadan 2 kaşık dut pekmezi yemeye çalışıyorum bazen unutuyorum ama yiyorum yani kan yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😂
findikkurdu2 Azad41 pekmezdeki toprak sebebiyle doktorum kesinlikle önermedi 🙄🙄 iyi araştırın kızlar sonuçta böylesi doğa bir üründe kimyasal bir yapı olabiliyor
Nslhnkr Azad41 pekmez genel olarak faydalı. Ama ben 1 tatlı kasıgı içiyorum canım mutlaka faydasını alıyorumdur ama dikkat etmedim acıkcası 🤭
Sulbiye Azad41 keçi boynuzu pekmezi be üzüm pekmezi var evde doğal marketten alma değil aklıma içmek gelmiyor hiç üzüm pekmezi severim faydalıda artık bende içim
47zeynep47 Azad41 bende üzüm pekemezi ni suyla karıştırıp içiyorum kendi yaptığımız pekmez doğal ve yararlı.ictigimde ikinci çocukta kan değerlerim düşüktü içtim bir ay içinde gittiğimde ilaçtan daha fazla demir artmıştı🤲🤲😍