Cansum1 Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı bebeğimin şampuanını pişik kremini bezini alıcam güvenilir mi ?
sudamlasi Cansum1 evimin çay kaşığından tut nevresim avizelerim yastığım herrşeyi ordan aldık çok ta memnunum istediğiniz herşeyi daha uyguna almış oluyosunuz güvenerek alışveriş yapabilirsiniz😚
AE42 Cansum1 Ben telefonumu bile buradan almıştım ama satıcım hepsiburadaydı hatalı üründe gelebiliyor ama hepsiburada onu telafi ediyor, hangi satıcıdan aldığın çok önemli 🤔
Bannesi Cansum1 Bende ordan alışveriş yapıyorum sık sık, bebeğin banyo takımlarını hastane çıkışları battaniye. Evin ihtiyaçları vs ordan alışveriş yapıyorum. Trendyoluda tavsiye ederim😊
esoeso evet bnde bebek bakm setını ordan getrttm skntı yasamdm bebek urunı degl dha bır suru syde ordn alscers yapyrz
Gulkar Cansum1 bebeğimin tüm sağlık ürünlerini oradan aldım ancak ayrı ayrı satıcı olunca ayrı kargo geliyor mesela tırnak makası bile tek parça halinde geldi memnun kaldim
Minaaagul Bende bebeğimin şampuan deterjan biberon küvet gibi esyalrini burdan aldım indirim takip ederek ve evimize kendimize de esyalar alıyoruz senelerdir hiçbi sorun yaşamadık
Cansum1 2 tanesiii hepsibıradannn satıcı olarak bir tanesi kozmetikçidennn inşallah memnun kalırım tşk ederim anneler 🙂
eCeCik Cansum1 bende cep telefonu aldım kendime oradan. Satıcı yorumlarını iyice araştırıp alın güvenilir👍🏻
SevDin Cansum1 bende çok alışveriş yaptım memnun kalmazsanız çok kolay iade edebiliyorsunuz bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım
Snamp Cansum1 ben bi çok şey aldım ufak tefek hic sorun yaşamadım çamaşır makinemi bile ordan aldm daha uygun diye en güvenilir alışveriş sitesi bence
Mosimosi Cansum1 şampuan vs tür ürünlerde büyük indirim olursa son kullanma tarihi yaklaşmış oluyor. Buna dikkat edin.