Mommyyyy Merhaba güzel anneler uzuuuun zamandır doktor arayışında yım kendi doktorum Arif yılmaz dı ilgisiz bir doktor du yada bana o şekildeydi . Akademi hastanesindeydi . En başından beri düzelir diye umut ettim cevremdekiler memnun olduklarını söylemişlerdi olmadı en sonunda devlete gecti belki de o yüzden o kadar ilgiszdi . Bebeğimin hiçbir testi yapılmadı kilo boy konusu hakkında bilgim yok bebeği görmedim bile 30+6 olduk . Ne şeker ne detaylı ne başka bir test yapılmadı . Bana lütfen ama lütfen ilgili bir doktor önerin sizinde gittiğiniz virüsten de çekiniyorum 1.5 ay önce gecirdim temiz bir yer ve sezeryanda iyi bir doktor önerebilirmisiniz canımlar
Azrabetulunannesi Mommyyyy yaşam hastanesi esin hanım Allah ondan razı olsun ablamda onda doğum yaptı ablamın arkadaşıda çok ilgili tekrar tekrar Allah yüzbin kere razı olsun ondan çok memnunuz tavsiye ederim 100 tl kontrol 1 haftada ücretsiz muayeneydi ocak zammı ne kadar geldi bilmiyorum
hazal544 Mommyyyy canım ben hatemde Nazan Özdemire gidiyorum memnunum, yengem onda doğum yaptı, normal doğum yanlısı bir doktor olduğu için onu tercih ettim, muayeneye ücreti 120′ ydi, şimdi zam geldi ki bilmiyorum
Mommyyyy ipekkk12 evet canım Gaziantep’teyim . . Bebeğimi görmek istiyorum artık suyum gelir gibi oldu bir ara acilen başka doktora gittik bana o zaman plesenta previa demişti normal doğum yapamazsın demişti . Doktorum o kadar ilgisizdiki ona bile sorun yok dedi doğrumu yalan mı bilmiyorum artık güvenemedim
ipekkk12 Mommyyyy canım bende pandemiden dolayı hastane tercih etmedim. Özel muayenehanesi olan bi doktor tercih ettim Abdullah Göymen ben gayet memnunum kuzenlerim de kuzenimin eşleri de hep bu doktora gitti onlarda memnun kaldı ilgili alakalı ve sen sormadan her şeyi sana kendisi söylüyor zaten. Muayene ücreti 2021 300 TL olmuş ama kontrol ücretsiz 30. Haftadan sonra nst şart zaten nst ücreti de 40 TL olmuş eğer senin içinde uygunsa Abdullah Göymeni öneririm 👍🏻
ipekkk12 Mommyyyy anladım canım Arif hoca içinde iyi diyenler oluyordu. Hatem de nazire hoca var yengem de üç doğumunu onda yaptı o biraz uygun yaşam da Şahin bey vardı sanırım ona da giden çok arkadaşım oldu
Mommyyyy Azrabetulunannesi bende bu hastahanenin adını duymuştum canım instgram i vs varmı soyadı nedir doktorun
Mommyyyy ipekkk12 canım Arif Bey’in gözü çok iyi cinsiyet 11+0 da söyledi bana ama onun haricinde muayenelerim 2 dk surmuyordu yat kalk normal herşey bu
ipekkk12 Mommyyyy hııımmm anladım canım aceleye getiriyordu yani. Her hastaneye zam yapılmıştır onları göz önüne alarak gitmelisin mesela benim doktorumla biz rahat en az 10 13 dk falan görüşüyoruz yani
Mommyyyy ipekkk12 ay yazdiktan sonra hatırladım kuzum kusura bakma ya ne güzel bende isterdim ama 1 aydan fazla oldu gidemedim eşimin maaşı yatmadı ve asgari alıyor kayınvalidemlerde bende kalıyorlar onlarda da yok bekliyoruz maaş yatsın uygun ve ilgili bir doktor arıyorum o yüzden
Hulyaa12-- Mommyyyy Deva hastanesi sezen buko’ya gidiyorim çok ilgili bir doktor ben gayet memnunum tahlil sonuçları için bile hastanede bekletmek virüsten dolayı whatsabdan sonraki gün yazarım ya arar ya da mesaj olarak konusuruz ilacimida yazar whatsabdan atar muayene ücreti 125 TL doğum ücretini bilmiyorum ama tavsiye ederim