Esramtr Kızlar Merhabalar, 2 gün önce çatı muayenesi oldum doktorum 2 güne kadar nişanın gelir demişti, bu sabah geldi kanlı mukus seklinde fakat sonra her lavaboya gitmemde kahverengi lekelenme oluyor adet sonrasındaki gibi normal mi ?
monaroza Esramtr Benim çatı muayenesinden sonra aynı şekilde lekelenmem olmuştu iki gün doktorumda söylemişti zaten olursa korkma normal diye sizinki de ondan dolayı olabilir ama yine de sorun doktorunuza
Zekiye079 Esramtr benimki de aynı şekilde olmuştu 4 gün sancım olmuştu o 4 gün içinde akıntı gibi hafif pembemsi akıntı gelmişti nisanmis zaten O 4 günden sonra aradan 2 gün geçti doğum yaptım 36 haftalık doğum yaptım
Esramtr Zekiye079 ben de 37. Haftaya gireceğim erken doğum riskim var 4 cm açıklığım var bu yüzden hep yatıyorum 1 hafta 10 gün kadar dayanmam lazım Allah ın izniyle
Zekiye079 Esramtr benimki de açıklık aynı şekildeydi 4 santimdi ama benim suyum da 3 gün öncesinden yavaş yavaş gelmeye başlamıştı kalktığımda birden içimden sıcak birşey akıyordu iç çamaşırım ıslak oluyordu suyun bitmeden doktora gittim doğumun başlamış demişti suyumun geldiğini o söylemişti o gün de doğumum oldu
Esramtr Zekiye079 bebeğiniz sağlıklı dimi çünkü doktorum bana normal doğum olursa korkma kuveze bile almayız muhtemelen dedi
Zekiye079 Esramtr evet sağlıklı ama normal doğumla alakası yok ya canım solunum sıkıntısı olmayınca kuveze alınmıyor bizde de öyle birşey olmadı Allah’a şükür 🤲🙏