Defo11 Ebru2403 ilk gebeligimde vuruldum ikinciye hamileyim tahlil yaptırdım negatif çıktı igneyi tekrar vurulmam için herhangi bir sorun görünmüyor dedi doktorum sorun çıkmazsa vurulmayacagım
Ebru2403 minnakmina yok zaten bizde var uğuşmazlik ama iğne yapılmadan önce test yapılıyor ya indirect diye o pozitif çıksada negatif çıksada iğnesi vuruluyormu ben 9. Haftamda vurundum şimdi 29 haftalığım tekrar vuruncam
ocak2021 Ebru2403 evet yapılıyor zaten ilk gebeliklerde hemen antikor gelişmediği için bi tehdit oluşturmuyor ama sonraki gebeliklerde sıkıntı oluşturma ihtimali yüksek olduğu için tedbir amaclı gene yapılıyor
ADamla Ebru2403 9. Haftamda kanamam olduğu için olmuştum dün doktorum kan testi yaptı sonuç negatif çıktı tekrar iğne yaptı. Eğer pozitif çıksaydı sonuç yapmayacaktım o zaman yapamıyoruz dedi. Antikora bakıyorlarmış
ceycey123 Ebru2403 benimki negatif cikti gene vuruldum hertürlü yapiyolarmis doktorum söylemişti ozaman neden test yaptiniz dedim pozitifse 2 günde 1 konturol etmemiz gerek bebegi demişti
nisotti Ebru2403 pozitif cikmasi kotu birsey…o zaman erken dogum filan yapiliyor sanirim. Negatifse igne yapiliyir
Ebru2403 Defo11 bende ilk gebeligim kanamdan dolayı 9. Haftamda vurunmustun şimdi 29 haftalığım doktor test yaptı sonra iğne vurunmami soyledi
Defo11 Ebru2403 aynı şekil bende 7-8 hafta arasında vuruldum sonra birde dogumdan sonra şuanda test negatif çıktı vurulmuyorum gerekiyorsa kesinlikle yaptır canım
Ebru2403 ocak2021 yani pozitif çıksada negatif çıksada vuruluyor ya bazı doktorlar gerek duymuyor bazıları gerek duyuyor anlamadım kafam karisti
ocak2021 Ebru2403 sizin doktorunuz neyi önermiştir bilemem ama bizimde kan uyusmazligimiz var ve indirekt coombslarimin sonucu hep negatif cıktı. Ama ben her ihtimale karşı olmuştum.
Cemrece Ebru2403 Ben de test yapti doktorum vurulmadim igne ilk gebeligim 17.haftamdayim sukur bi skinti yok
Drnzgn Defo11 bana da pozitif çıktı vurulmana gerek yok dedi doktorum yani 4 hafta önce vuruldugum iğnenin etkisi devam ediyormus
Ebru2403 ocak2021 hmm yani negatif çıksada pozitif çıksada vurulunca bir sıkıntı olmuyor önlem amaclı oylemi