Neslihan39 Sevgili Anne Arkadaşlarım Dün tetanoz aşısı yapıldı,kolum yumurta gibi şiş ve çok ağrı var oynatamıyorum böle bişi yaşayan varmı acaba🤦🏼♀️
Senayyalcin Neslihan39 Ağrı olması ve biraz şişmesi normal ama o kadar şişmesi garip geldi bi sağlık ocağına git istersen yarın
Happylif3 Neslihan39 Bende oldum. Ertesi gün sadece çok hafif yani o kadar az bi ağrı olduki. Hemşirenin söylediğine göre yanlış yere vurulunca öyle şişiyor ve çok ağrıyormuş. Geçmiş olsun.
Ebrulice78 Happylif3 öyle bir bilgi hiç duymadım ben hemşireyim banada yapıldı çok ağrım oldu ama normal olduğunu biliyordum bende çok yaptım kiminde çok ağrıyor ama bazılarında az oluyor ikinci dozdada ilk dozdaki kadar ağrıyacağını söylüyoruz
Ebrulice78 Neslihan39 önerim iki gün bekleyin şişliği geçmezse ve ağrıda azalma olmaz aksine artarsa doktora görünün 😊buz koymanız iyi hissettirir
ADamla Neslihan39 ağrı olması ve şişlik normal ama o derece şişlik olmamalı diye biliyorum ilaç birikti mi acaba? Gidip bir gösterin bence
Babygirlmother @Neslihan39 bende 2.dozunu dün yaptırdım ama be ağrı ne şişlik hiçbişey olmadı ilk dozda da çok hafif ağrı olmuştu okadar. Yarına geçmezse bi göster derim. Yapan kişiyle de alakalı olabilir
Neslihan39 Babygirlmother Haklısın elimde doktor yapan kişi ile alakalı dedi yarın bir göstericem dayanılmaz bir ağrı var