saskinkadinn06 Arkadaşlar merhaba 2.5 yıllık evliyim eşimde sprem azlığı ve haraketsiz sprem var doktorumuz bugün stromega Q10 ilaç verdi kullananlar var mı etkisini gördünüz mü yanıtlarsanız çok sevinirim 🙏
afrasil saskinkadinn06 biz proxeed plus kullandık . Tüm kuruyemisleri robottan cektim bal ekledim macun gibi hergün 1 Kasık yedi eşim . Keçiboynuzu kaynattım hergün 1 bardak içti . Nar havuç bitter çikolata tüketti . Çakşır kökü suyu içti .
Mavi87 saskinkadinn06 canım her sabah keçiboynuzu özü içsin, benim eşimin 60 milyondan 220 milyona çıkmıştı. Aklında olsun
btlslymn saskinkadinn06 Bitkisel bir tedavi yöntemi olarak keçi boynuzu pekmezi ve çakşır kökü suyu..Öneridir
afrasil Asya178 evet oldu esim varikosel ameliyatı olmuştu doktor şaşırdi ameliyattan sonra bu kadar artış beklenmez dedi . Bende dedim doktor bey neler yedirdim icirdim bir bilseniz 🤭 ileri hareket 9du süuan 41 . Morfoloji 2ydi şuan 6 .
afrasil saskinkadinn06 evet oldu esim varikosel ameliyatı olmuştu doktor şaşırdi ameliyattan sonra bu kadar artış beklenmez dedi . Bende dedim doktor bey neler yedirdim icirdim bir bilseniz 🤭 ileri hareket 9du süuan 41 . Morfoloji 2ydi şuan 6 .
insan_insan Proxxed plus çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü 🌺 proxeed plusu kullandığımız ilk ay hamile kaldım diğerlerini bir kaç ay kullandık
saskinkadinn06 insan_insan ya doktor o ilacı da verdi bunu da aynı şekilde içerikleri aynı dedi bulamazsanız birinden birini alın dedi eczane de bunu bulduk ve aldık bizde peki eşinizin sprem sayısı kaçtı özel olmazsa eğer
saskinkadinn06 afrasil eşimin sprem sayısı 1 milyon ilk testte 800bindi ve haraketsiz olarak %89 doktor çok bunalttı içimizi en son konuşmamız gereken tüp bebek olayını en baş dedi yaşım daha 25 direk tüp bebeğe başvurmak istemiyorum
afrasil saskinkadinn06 bizede öyle dedi doktorlara bakma sen . Ben aşılama düşünüyorum mart nisan gibi . Biraz zor açıkçası ama imkansız değil Rabbim ol derse herseyi oluverir tüp bebek istemiyorsan doğal yolları dene bakalım
Sed22-09 saskinkadinn06 benimde yaşım 25 canım tüp bebek ile hamile kaldım eşimin de sperm sayısı oldukça azdı doktor tek çare tüp bebek sedi bende zamann geçip bu şansı da kaybetmemek için tüp bebek yaptırdım çok şükür Rabbim yüzümüze güldü
Kaderimm saskinkadinn06 tatlım bı ilaç bilmiyorum ama Meryem Ana otunun sperm sayısını arttırdığını okumuştum bı arastir istersen