Guneyinannesi1 Abidin benimde ilk gebeligimdi geçen hafta kaybettim… Düzenli kontrollere git… Özellikle 10 ile 14 hafta arasi
Burcussskdr Abidin rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏 çok yeni ağır kaldırmamaya çok sıcak su ile duş almamaya çalış yememen gereken besinler var onları öğren yolun uZun 😊
Bsraao Guneyinannesi1 çok korkuyorum bebeğimin kalp atışları yavaşlamış Allah sana da sabır versin 4 gebeliğim ya düşük ya kürtaj oluyor Allah yardımcımız olsun
Burcussskdr Abidin bazı balıklar var yememen lazım midye salam sucuk sakatat kokoreç işkembe ramazanda yenilen hurma ondan yememen lazım maydonoz yememen laZım az pişmiş et ve az pişmiş yumurta knor bulyon bu hazır çorbaları tüketmemen lazım
Guneyinannesi1 Bsraao çok zor acısı çok kötü Allahm sana bağışlasın inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz… Peki neden yavaşlamis bir sebep söyledimi doktorun
Bsraao Guneyinannesi1 benim kanımda pıhtılaşma var ama iğne hap kullanıyordum . Muhtemelen kan veya oksijen az gidiyor kendim araştırdığım kadarıyla . Çok teşekkür ederim